Лудо и брзо, 73. део

Сузе Леброна Џејмса код многих нису изазвале никаву симпатију. Јер сматрају не само да их је повредио већ и да им се на неки начин подсмева.

Леброн Џејмс је контроверзан из више разлога а његова одлука које се придржава већ годинама као и понашање које изазива завист неће му ићи у корист.

У новој епизоди емисије Стоп! Спорт моћи ћете да видите и која фотографија је изазвала бурне реакције широм света, како је Принц Рима добио ново признање као и ко су најмлађи и најстарији такмичар на ЗОИ у Сочију.

"Не желим да идем на следеће ЗОИ. Тада бих био најстарији такмичар у историји зимских игара а не желим да ме памте по томе."

Марија Шарапова не учествује у такмичењу али је веома приметна на олимпјским борилиштима у граду који је за њу веома значајан.

Руски полицајци су ипак привремено били у центру пажње иако је америчка мрежа Ен-Би-Си првобитно избацила њихов наступ из церемоније отварања. Сада праве посебну емисију.

Ту је и Ирина Шајк, која је добила мање пажње него што се можда очекивало са обзиром шта је урадила на Олимпијским играма а Јан Смекенс је био олимпијски шампион, 3 секунде.

Владимир Путин, занимљивости у вези са Светским првенством у фудбалу, игрица која изазива зависност и повучена је (делимично) из употребе.

После само три секудне од прве кајак поло утакмице у историји било је јасно зашто није мудро наставити са овим спортом.

Проширено издање емисије емитује се понедељком од 12.30 на РТС 1.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара