Много се плашим допинга

Најбржи човек на свету Јамајчанин Јусеин Болт свестан је да би умешаност у допинг скандал могао да га кошта атлетске каријере.

"Свестан сам да би се опростио од атлетике да сам којим случајем био умешан у допинг скандала. Ипак, то се неће десити. Одувек сам се клонио тих ствари. Избегавам чак и суплименте из страха да се сутрадан не појаве на листи забрањених средстава", рекао је Болт.

Светски рекордер на 100 и 200 метара тврди да је један од најчешће тестираних спортиста на свету.

"Можда сам један од спортиста који је највише пута ишао на контроле, посебно након обарања светског рекорда. Изгледа да то многима није довољно, али ако желе, контролори могу да направе ред испред моје куће. Што чешће то раде, то ће бити боље за спорт", додао је Болт.

Болт се са деветим временом пласирао у полуфинале трке на 100 метара, које су на програму вечерас од 20.45.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 21. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије