Читај ми!

Делфини потопили Амере

Одлична одбрана и фантастична реализација. Американци запретили у другој четвртини. Делфини се "наљутили", вратили ствари на своје место и лакше него што се очекивало стигли до убедљивог тријумфа. Србија - САД 11:6, по четвртинама 4:1, 1:2, 3:1, 3:2. Ривал у последњем колу је селекција Румуније. Меч је на програму у понедељек.

Борба за прво место у групи припала је "делфинима". Американци покушали све, али нису успели да ураде ништа. Наши момци, лакше него што се очекивало, стигли до тријумфа. Одиграли колико им је било потребно за убедљиву победу против селекције која је са највећим амбицијама дошла на овај турнир. Пласман у четвртфинале је обезбеђен, следи овера против селекције Румуније и потврда првог места. 

Гранитна одбрана наше селекције. Противник нема решења за игру наше селекције. Игач више, контра 1:1, све су то "делфини" успели да неутралишу, предвођени сјајним Сором на голу. С друге стране, капитен Удовичић је повео екипу са два гола у мрежи Американца. Трећи гол дело је Митровића. Противник успева да смањи, али Гоцић враћа на три разлике.

Противник бољи у другој четвртини. Американци појачавају одбрану. Сада "делфини" не користе два играча више. Наша одбрана је и даље на висини задатка, ипак противник успева да постигне гол више у другом периоду, једини стрелац за наш тим био је Андрија Прлаиновић. 

Трећа четвртина. Голом Филиповића "делфини" враћају на три разлике. Исти играч доводи нашу селекцију до четири гола предности, прецизним лоб ударцем. Потом Удовичић својим трећим голом ломи сваки отпор Американаца, који тек у последњем минуту периода успевају да надмудре Сора.

У последњем периоду противник покушава агресивнијом игром да парира нашим ватерполистима, постижу гол. Међутим, Никић је сигуран реализатор и враћа мир у нашу екипу. Соро показује да је један од најбољих голмана на свету, брани петераци и дефинитивно ставља Америкацима до знања да немају шта да траже у овом мечу.

До краја сустрета Американци успевају да смање на три разлике, ипак, Душко Пјетловић враћа предност наше селекције, а Алексић повећава на коначних 11:6.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару