Читај ми!

Орлови уживо: Последњи наклон одбојкашица

Одбојкашице се још једним поразом опростиле од Лондона. Драгутин Топић неславно завршио такмичење без финала. Новак Ђоковић остао и без бронзе. Андрија Златић завршио је такмичење у финалу дисциплине 50 метара малокалибарски пиштољ, на шестом месту. Ана Суботић маратон завршила на 71. месту, Оливера Јевтић одустала на половини трке.

00.13 - Крај Олимпијских игара за српске одбојкашице. Бразил победио 3:0. 

23.00 - Меч су почеле и одбојкашице које свој последњи дуел на Играма играју са Бразилом. 

20.12 - Топић је први пут скакао, и рушио, висину од 2,16. Исто се десило и у другом положају и трећем положају. Тиме се неславно завршио шести наступ на Олимпијским играма легендарног српског скакача, који је у најбољим данима прескакао и 2,38.

20.00 - Драгутин Топић започиње квалификације у скоку у вис. 

17.49 - Максимално сам спремна за такмичење и нестрпљиво чекам почетак, рекла је Ивана Шпановић на београдском Аеродрому пред лет за Лондон.

17.12 - Једноставно неће, није хтело данас, није хтело у петак са Марејом, то је нешто на шта ја нажалост не могу да утичем. Постоје тренуци када се ломе резултат, један поен, један ударац одлучује победника, он је одиграо храбро данас, ја му на томе честитам и заслужено је победио, рекао је Ђоковић новинарима у Лондону.

16.30 - Новак Ђоковић није успео да освоји бронзану медаљу. У мечу за треће место Ђоковић је изгубио од Аргентинца Дел Потра са 2:0. по сетовима 7:5, 6:4.

15.05 - После паузе због кише Новак Ђоковић наставио меч за бронзу против Аргентинца Дел Потра.

14.50 - Ана Суботић маратон завршила на 71. месту. Оливера Јевтић одустала на половини трке. Злато припало Етиопљанки Тики Гелани.

14.00 - Оливера Јевтић није завршила маратон. Српска атлетичарка одустала нешто пре 25. километра.

13.58 - Меч између Дел Потра и Ђоковића прекинут због кише, при вођству српског тенисера од 3:2.

13.51 - Новак Ђоковић почео меч за бронзу против Аргентинца Дел Потра.

13.50 - Златић у последњем пуцњу изгубио треће место и завршио на шестој позицији.

13.49 - После претпоследње серије Златић дели треће место са вијетнамским такмичарем.

13.30 -Андрија Златић почео такмичење у финалу дисциплине 50 метара малокалибарским пиштољем. После прве серије српски стрелац на петом месту.

13.10 - Меч за бронзу између Новака Ђоковића и Аргентинца Дел Потра почеће када престане киша.

12.50 - Оливера Јевтић после 15 километара налази се на 68. месту, док је Ана Суботић на 94 позицији.

12.00 - Оливера Јевтић и Ана Суботић почеле маратонску трку.

11.50 - Андрија Златић обезбедио је финале у дисциплини малокалибарски пиштољ. Златић је заузео треће место у квалификацијама. Други српски стрелац у истој дисциплини, Дамир Микец, заузео је 16. позицију и остао је без финала.

10.00 - Дамир Микец и Андрија Златић почели квалификације у дисциплини малокалибарски пиштољ.

Шансу да Србији донесе нову медаљу имаће Новак Ђоковић, који би у 13 сати требало да почне меч за треће место против Аргентинца Хуана Мартина дел Потра.

Први на борилишта излазе репрезентативци у стрељаштву Дамир Микец и Андрија Златић, који од 10 сати пуцају у квалификацијама у дисциплини малокалибарски пиштољ.

Атлетичарке Оливера Јевтић и Ана Суботић у подне наступају у маратонској трци, док од 20.05 сати почињу квалификације у скоку у вис у којима ће се такмичити Драгутин Топић.

Програм затварају одбојкашице, које од 23 сата у мечу без резултатског значаја играју против Бразила у последњем колу Б групе олимпијског турнира.

Број коментара 134

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару