Ђоковић фаворит број један

Више није први рекет света, али и даље изазива подједнако страхопоштовање од стране противника и стручне јавности. Престижна кладионица "Вилијам Хил" управо српском тенисеру даје највеће шансе да се попне на победничко постоље на предстојећим Олимпијским играма. Одмах иза Ђоковића налазе се, сасвим очекивано, Федерер и Надал.

Ако је судити по букмејкерима најпознатије британске, и вероватно најпризнатије светске кладионице "Вилијам Хил", Новак Ђокоивћ је први фаворит за освајање злата на Олимпијским играма. Ово посебно импонује јер сје познато да је Новак морао да преда прво место АТП листе Федереру након пораза у међусобном сусрету у полуфиналу Вимблдона.

Квота на победу Ђоковића износи 2.50, док се после њега највеће шансе дају освајачу Вимблдона Роџеру Федереру. Квота на победу Швајцарца износи 3.50.

Следи Рафаел Надал, иначе освајач златне медаље из Пекинга, на чији тријумф квота износи 5.00, док је са квотом 6.00 Енди Мареј на четвртој позицији.

Далеко мање шансе дају се остатку каравана, па тако квота на победу Жо-Вилфреда Цонге износи, Дел Потра, Бердиха, Раонића, Давида Ферера и Ендија Родика износи 21. Други рекет Србије Јанко Типсаревић налази се далеко изнад свих њих са квотом 151.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи