Читај ми!

Саван, лавље срце

Српски кошаркаш Душко Савановић, који се због додатних прегледа срца касније прикључио репрезентативцима на припремама у Немачкој изјавио је да је потпуно здрав.

"Све је у најбољем реду. Никад се боље нисам осећао. Са лакоћом издржавам све тренинге, иако је ритам рада у Ротенбургу заиста жесток", рекао је Савановић за званични сајт Кошаркашког савеза Србије.

Он је рекао како се приликом додатних прегледа у Београду ниједног тренутка није забринуо пошто није осећао никакве сметње.

"После додатних прегледа, установљено је, да је све беспрекорно уредно и да чак постоји могућност грешка у читању првобитних резултата. Не смета ми чак ни што се у појединим медијима писало да нећу бити спреман за припреме у Немачкој, да нећу конкурисати за састав са Европско првенство у Литванији... Ми Срби волимо све да преувеличавамо. Много волим Србију и наш народ, са свим врлинама и манама које имамо", рекао је Савановић.

Према његовим речима веома је важно да се припреме одраде максимално и да је атмосфера међу играчима на највишем нивоу.

"На тренинзима у дворани, теретани или приликом трчања максимално смо фокусирани, посвећени да све буде онако како од нас тражи селектор Ивковић. Са друге стране у тренуцима слободног времена волим да се нашалим, насмејем саиграче, тако је свима лепше и лаксе. Ненад Крстић је капитен на терену и ван њега, а ја сам капитен за шалу и смех".

До почетка Европског шампионата у Литванији остало је још 45 дана, сувише је рано за прогнозе, али Савановић има јасну поруку за навијаче.

"Нећемо разочарати! Наш циљ је пласман на Олимпијске игре у Лондон, свесни смо колико је препрека на том путу и да неће бити лако. Зато дајемо све од себе од првог дана припрема, како бисмо достигли жељену форму и били спремни да обрадујемо нацију", закључио је Савановић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару