Читај ми!

Јувентус покорио "Змајево гнездо", Севиља боља од Лестера

Јувентус савладао у гостима екипу Порта са 2:0 и широм отворио врата четвртфинала Лиге шампиона. Измене Макса Алегрија срушиле Порто, који је од 27. минута играо са играчем мање. Севиља са 2:1 савладала екипу Лестера. Реванш-мечеви на програму су 14. марта.

Фудбалери Јувентуса и Севиље тријумфовали су у првим мечевима осмине финала Лиге шампиона, пошто су савладали Порто, односно Лестер.

"Стара дама" из Торина са 2:0 је славила победу на "Змајевом гнезду" у Порту, а стрелци су у другом полувремену били резервисти Марко Пјаца и Дани Алвеш.

Домаћи су од 27. минута играли са играчем мање на терену, пошто је Тељес за само два минута два пута оштро стартовао на фудбалере Јувентуса, па му је немачки арбитар Феликс Брих показао пут у свлачионицу.

Порто није упутио ниједан ударац у оквир гола Буфона, док је Икер Касиљас у неколико наврата спасао свој тим убедљивијег пораза.

У другом мечу дана, Севиља је пропустила прилику да убедљивије савлада шампиона Енглеске, те је тријумфовала против Лестера са 2:1.

Стрелци за тим Хорхеа Сампаолија били су Сарабија у првом и Кореа у другом полувремену, да би коначан резултат поставио Џејми Варди.

Севиља у 13. минуту није искористила пенал, па само са голом предности путује на реванш у Енглеску.

Реванш-мечеви на програму су 14. марта.

Овако је протекла среда у Лиги шампиона: 

22.35 – Завршени су мечеви у Португалији и Шпанији.

22.18 – ГОЛ! Лестер смањује против Севиље на 2:1, гол је постигао Џејми Варди у 73. минуту меча.

22.16 – ГОЛ! "Стара дама" удвостручује предност, само два минута после првог гола. Стрелац је још један резервиста – Дани Алвеш.

22.14 – ГОЛ! Јувентус води са 1:0 од 72. минута, стрелац је резервиста Марко Пјаца.

22.04 – ГОЛ! Севиља сада води са 2:0, стрелац је Кореа у 62. минуту.

21.48 – Настављени су мечеви.

21.33 – Полувреме и у Португалији, Дибала је у финишу првог дела погодио стативу. Порто и Јувентус, за сада, играју без голова.

21.32 – Полувреме у Шпанији, Севиља води против Лестера са 1:0.

21.11 – Порто остаје са играчем мање на терену. Алекс Тељес је успео да у само два минута заради две опомене, па му је судија Феликс Брих показао црвени картон.

21.10 – ГОЛ! Севиља води са 1:0 од 25. минута, захваљујући голу Сарабије. Домаћи у 13. минуту нису искористили пенал.

20.45 – Почели су мечеви у Порту и Севиљи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару