Читај ми!

Сити чека Реал: Роналдо није "проблем", ко ће на Бејла?

Први чин борбе за финале Лиге шампиона на програму је у Манцестеру, где домаћи Сити, дебитант у полуфиналу, дочекује Реал Мадрид, екипу која је чак 27 пута била међу четири и 10 пута освајала трофеј. Прва утакмица полуфинала Лиге шампиона између Ситија и Реала игра се од 20.45 на Етихаду. У другом полуфиналу, у среду, састају се Атлетико Мадрид - Бајерн.

Са једне стране екипа која је ове сезоне све карте бацила на Лигу шампиона и која је у четвртфиналу елиминисала Пари Сен Жермен, а са друге славни краљевски клуб, предвођен фантастицним Кристијаном Роналдом, који је ове сезоне већ 16 пута био стрелац у најјачем такмичењу.

Менаџер Ситија Мануел Пелегрини запоцео је "рат нерава" изјавом да Роналдо није проблем, јер га је као тренер Виљареала, у време док је Португалац играо за Јунајтед, цетири пута спречио да буде стрелац, а сва четири меча завршена су 0:0.

"Знам све о њему, знам како да га зауставимо", изјавио је Пелегрини, који према последњим информацијама са Острва још није одлучио коме ће дати улогу Роналдовог "полицајца" Паблу Забалети или Бакарију Сањи.

Али, да ли је довољно зауставити само Роналда? Герет Бејл игра фантастично после опоравка од повреде и његов чувар биће на мукама. Како ствари стоје тај "незахвалан задатак" имаће Француз Гаел Клиши, који је можда зато и пропустио претходне три утакмице у Премијер лиги, а играо је Александар Коларов.

"Најбитнија ствар је да постигнемо гол у гостима. Много смо бољи на свом терену и објективно имамо веће шансе. Уверен сам да уколико избегнемо пораз у Манчестеру идемо даље", поручио је Бејл.

Прва утакмица полуфинала Лиге шампиона између Ситија и Реала игра се од 20.45 на Етихаду.

У другом полуфиналу, у среду, састају се Атлетико Мадрид - Бајерн.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару