Читај ми!

Судар арaпских милиона - ПСЖ на Манчестер Сити

Фудбалери Пари Сен Жермена и Манчестер Ситија играју у Паризу први меч четвртфинала Лиге шампиона, дуел који је означен као битка за превласт у богатом свету арапских милиона. Директан пренос меча је на Првом прoграму РТС-а од 20.40.

ПСЖ је раније обезбедио титулу првака Француске и сада је све подредио успеху у Лиги шампиона, где је у прошлој рунди елиминисао шампиона Енглеске Челси укупним резултатом 4:2.

Поново ће најјаче оружје имати у Златану Ибрахимовићу, стрелцу 30 голова ове сезоне и "хет-трика" минулог викенда у тријумфу над Ницом (4:1).

И Сити је био убедљив против Борнмута (4:0) у Премијер лиги, наговестивши да излази из кризе резултата, а биће додатно појачан јер су се од повреда опоравили Кевин Де Брујне и Самир Насри.

"ПСЖ је фаворит у овом двобоју. Имају више искуства, али и ми имамо квалитетан тим. Биће неизвесно", рекао је Насри.

Део спектакла на Парку принчева биће најбољи српски судија Милорад Мажић са својим помоћницима, после новог указаног поверења од стране Уефа.

Дуел из "града светлости" у директном прeнoсу можете пратити на РТС 1 од 20.40 сати.

У другом мечу сутрашњег дана, Реал Мадрид после победе у "Ел Класику" иде на незгодно гостовање Волфсбургу.

Тренер Мадриђана Зинедина Зидана радује форма ударног нападачког трија Роналдо - Бензема - Бејл, управо су они и донели први тријумф на Ноу Кампу после четири године (2:1).

Са друге стране, Волфсбург не игра према очекивањима у Бундеслиги, тек је осми, али против изразитог фаворита нема шта да изгуби.

"Било би чудно да се не радујемо овом мечу и четвртфиналу Лиге шампиона. Желим само да играчи уживају, али верујем да ћемо бити знатно бољи него у домаћем првенству", рекао је спортски директор Немаца Клаус Алофс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару