Читај ми!

Преокрет бројчано јаче Барсе, Бајерну довољан и минималац

Барселона – Атлетико 2:1, Бајерн – Бенфика 1:0. Мадриђани водили до 63. минута, али је Луис Суарез са два гола донео преокрет Барси. Водећи гол за Атлетико, уједно и трагичар "јорганџија", пошто је зарадио два жута картона у првом полувремену - Фернандо Торес. Бајерну довољан један гол Артура Видала за победу над Бенфиком.

Фудбалери Барселоне победили су на свом терену Атлетико Мадрид са 2:1 после преокрета, у првој утакмици четвртфинала Лиге шампиона, у коме су гости скоро сат времена одиграли са десеторицом на терену.

Оба гола за Барселону постигао је Луис Суарез, док је Атлетико повео голом Фернанда Тореса, који је искључен у 35. минуту због другог жутог картона.

Атлетико је повео у 25. минуту. Коке је примио лопту на око 25 метара од гола и сјајно је пронашао рупу у задњој линији Барселоне и тамо проследио лопту, где се нашао Торес и проследио лопту кроз ноге Марк-Андреу тер Штегену.

"Јорганџије" су, међутим, десет минута касније остали без стрелца јединог гола, пошто је Торес прегрубо стартовао на противника и добио други жути картон.

Барселона је офанзивно почела друго полувреме, тако да је Нејмар у 51. минуту погодио пречку.

У 63. минуту, Ђорди Алба је послао пас Суарезу, који је из близине савладао Јана Облака.

Атлетико је био у неколико обећавајућих ситуација, али није стварао праве прилике, да би Суарез у 74. минуту донео вођство домаћем тиму.

Дани Алвес је са десне стране послао леп центаршут у шеснаестерац, где се нашао Суарез и главом са земље је сместио лопту у мрежу за 2:1.

На Алијанц арени у Минхену Артуро Видал одлучио је победника у 2. минуту, ударцем главом после центаршута Хуана Берната.

Лисабонски тим одиграо је борбено и дисциплиновано против изразитог фаворита, примивши само један гол, што није пошло многим екипама пре њих.

Реванши на Висенте Калдерону и Ла Лужу на програму су 13. априла.

Овако је протекло вече у Лиги шампиона:

22.45 - Крај. Барселона је савладала Атлетико са 2:1, док је Бајерн победио Бенфику са 1:0.

22.20 - Нови гол у мрежи мадридске екипе, а стрелац је, опет, Луис Суарез.

22.10 - Нападала је Барселона, стварала прилике, па онда још мало прилика и... коначно је погодила! Луис Суарез је стрелац на Ноу кампу. 

21.34 - Полувремена у Минхену и Барселони... 

21.24 - Искључење за Фернанда Тореса у Барселони због другог жутог картона. Дефанзивни Атлетико Мадрид сада ће постати још дефанзивнији, сасвим је извесно и логично.

21.12 - Гол у Барселони – али га постиже мадридски Атлетико! Фернандо Торес постиже јако вредан гол за тим Дијега Симеонеа.

21.03 - Навијачи Барселоне су у 14. минуту поново одали пошту Јохану Кројфу...

20.48 - Нисмо много чекали први гол вечери! Бајерн из Минхена води, Артуро Видал је стрелац.

20.46 - Почели су мечеви. Игра се фудбал у Минхену и Барселони...  

20.35 - Алијанц арена је увек предиван призор!

20.30 - Бастијан Швајнштајгер прати меч бившег клуба.

20.07 - У тиму Барселоне нема већих (никаквих, заправо) изненађења:

20.02 - Тим Атлетико Мадрида на Ноу Кампу:

19.57 - Првих 11 минхенског Бајерна:

19.55 - Састав Бенфике:

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару