Читај ми!

Лионел Меси, магија и даље живи!

Барселона–Бајерн 3:0 (крај). Лионел Меси приредио паклен дочек Пепу Гвардиоли. Два магична поготка Аргентинца, плус нокаут-гол Нејмара у надокнади времена, довољни Барси за миран пут у Минхен.

Магија и даље станује на Ноу Кампу, контролише је Лионел Меси! Два поготка омаленог Аргентинца и асистенција за Нејмара послале су чету Пепа Гвардиоле погнутих глава назад у Минхен.

Истина је да Немце никада не треба отписивати, али после свега приказаног у Барселони, Баварци мало чему имају да се надају у реваншу.

Три уметничка дела Месија поново су оставили без даха фудбалски аудиторијум широм света, укључујући и Пепа Гвардиолу, који је, чини се, помислио да је нашао прави рецепт за најмагичнијег фудбалера на свету.

Бајерн се држао до 77. минута, нарочито захваљујући фантастичном Мануелу Нојеру, али је у последњих 15 минута меча Барса показала да нема чега да се плаши, чак ни некадашњег гуруа Гвардиоле.

Баварци готово да нису упутили ударац у гол Тер Штегена, иако су имали неколико опасних акција, док је Барса низала прилике, нарочито у првих 45 минута утакмице.

На крају је Барса стигла до циља, заслужено славила против великог Бајерна и са огромна три гола предности путује на реванш у Минхену.

Успут, Меси је са два нова поготка постао најбољи стрелац у историји Лиге шампиона са 77 рецки, чиме је претекао Кристијана Роналда, који је постигао гол мање.

Овако је протекао меч на Ноу Кампу:

22.38 - Крај, Барселона–Бајерн 3:0.

22.36 - ГОООООЛ!!! Бајерн је у нокауту, Нејмар постиже и трећи гол за Барсу, у зауставном времену!

22.22 - ГОООООЛЛЛ! Барса води са 2:0, магичан погодак постигао је Меси!

22.19 - ГОООООЛ!!! Барселона води са 1:0 од 77. минута. Стрелац је, ко би други, Лионел Меси.

21.47 - Почело је друго полувреме.

21.31 - Полувреме, Барселона–Бајерн 0:0.

20.45 - Почео је меч на Ноу Кампу.

19.44 - Познати су састави тимова за вечерашњи меч:

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару