Читај ми!

Реал без милости на Енфилду, Арсенал се "провукао"!

Реал Мадрид је један јако моћан тим. То из прве руке сада могу да вам потврде и фудбалери Ливерпула, који су претрпели најтежи пораз у европским такмичењима на свом стадиону. Арсенал је губио од Андерлехта, али је за само пар минута успео да се домогне три бода. Лудогорец савладао Базел, баш као и Бајер екипу Зенита. Атлетико Мадрид и Борусија убедљиви против Малмеа, односно Галасатараја. Олимпијакос изненадио Јувентус.

Фудбалери Олимпијакоса направили су велико изненађење савладавши Јувентус на свом терену са 1:0, у трећем колу Групе А Лиге шампиона.

Једини гол на утакмици постигао је Пајтим Касами у 36. минуту. Јувентус је имао иницијативу после примљеног поготка, али је голман грчког тима Роберто одбранио велики број удараца противничких играча.

У другој утакмици у групи, Атлетко Мадрид је био сигуран и код куће са 5:0 савладао Малме. Стрелци за шпанску екипу били су Коке, Марио Манџукић, Антоан Гризман, Дијего Годин и Алесио Черчи.

Атлетико и Олимпијакос воде на табели Групе А са по шест бодова, док Јувентус и Малме имају по три.

Јувентус ће у наредном колу 4. новембра дочекати Олимпијакос, док ће Малме код куће играти против Атлетика.

У дербију вечери, мадридски Реал, можда ипак лакше него што се очекивало, савладао је Ливерпул на Енфилду са 3:0. Стрелци за „лос бланкосе" били су Кристијано Роналдо и два пута Карим Бензема. Све је, дакле, било готово и пре него што су фудбалери отишли на одмор, а Ливерпул није успео да стигне ни до почасног поготка, иако није био без шанси да то уради.

Екипа Лудогореца је направила велики подвиг победом над Базелом, иначе првом у историји бугарског фудбала у Лиги шампиона. Минев је погодио у заоставном временз за екипу која је из квалификација елиминисала српског вицешампиона Партизан. Треба истаћи да је Базел меч завршио са играчем мање.

Реал је први у овој групи са максималних девет бодова. Базел, Ливерпул и Лудогорец имају по три бода.

У наредном колу, 4. новембра, Реал дочекује Ливерпул, док ће екипа Лудогореца пут Швајцарске.

Бајер из Леверкузена победио је на свом стадиону у екипу Зенита са 2:0 у оквиру Групе Ц.
Голове за немачки клуб постигли су Ђулио Донати и Кирјакос Пападопулос. Бајер је утакмицу завршио с играчем мање, пошто је Вендел искључен због другог жутог картона.

Монако је као домаћин играо нерешено без голова с Бенфиком. Бајер је први са шест бодова, Монако има пет, Зенит четири, а Бенфика један.

У наредном колу, 4. новембра Зенит ће у Санкт Петербургу играти против Бајера, а Бенфика ће у Лисабону дочекати Монако.

У Групи Д, Фудбалери лондонског Арсенала победили су у Бриселу екипу Андерлехта са 2:1.
Андерлехт је водио од 71. минута поготком Ендија Наџара, али је Арсенал у финишу сусрета, головима Кијрана Гибса у 89. и Лукаша Подолског у 90. дошао до преокрета и победе.

Борусија Дортмунд била је убедљива и са 4:0 у Истанбулу савладала Галатасарај. Два гола за немачку екипу постигао је Пјер Обамејанг, а по један Марко Ројс и Адријан Рамос.

Тим из Дортмунда је први на табели с девет бодова, Арсенал има шест, а Андерлехт и Галатасарај по један.

Арсенал ће у наредном колу дочекати Андерлехт, док ће Борусија играти у Дортмунду против Галатасараја.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару