Читај ми!

Ливерпул једва са Лудогорецом, изненађење у Атини

Ливерпул је победио Лудогорец, али је морао да се помучи против вечерас врло доброг представника Бугарске. Атлетико Мадрид поражен од Олимпијакоса. Мадридски Реал силовит против Базела. Борусија боља од Арсенала, Зенит од Бенфике. Реми Галатасараја и Андерлехта, победе Јувентуса и Монака.

Фудбалери Олимпијакоса победили су у првом колу Групе А на свом терену прошлогодишњег финалисту Лиге шампиона Атлетико Мадрид са 3:2.

Олимпијакос је у Пиреју водио са 2:0 головима Артура Масуакуа у 13. и Ибрахима Афелаја у 31. минуту, а гости су до полувремена изједначили преко Марија Манџукића у 38. минуту.

Нову предност од два гола Олимпијакосу је донео повратник у екипу Костас Митроглу у 73. минуту, а Атлетико је успео само да смањи заостатак поготком Антоана Гризмана у 86.

Јувентус је био сигуран на почетку нове сезоне Лиге шампиона и головима Карлоса Тевеса у 59. и 90. минуту са 2:0 као домаћин савладао шведски Малме.

У другом колу Атлетико ће 1. октобра дочекати Јувентус, док ће Малме бити домаћин Олимпијакосу.

Реал Мадрид убедљиво је победио Базел са 5:1, док је Ливерпул са 2:1 савладао Лудогорец, у утакмицама Групе Б.

Реал је у Мадриду почео агресивно и повео са 4:0 – аутоголом Марека Сухија у 14. и погоцима Герета Бејла у 30, Кристијана Роналда у 31. и Хамеса Родригеса у 37. минуту. Базел је смањио на 4:1 преко Дерлиса Гонсалеса у 38, али је Карим Бензема поготком у 79. минута поставио коначан резултат.

Ливерпул је на свом терену имао иницијативу против Лудогореца и стварао шансе, али је одлично бранио репрезентативац Канаде, некадашњи голман Рада Милан Борјан. Лудогорец је средином другог полувремена погодио стативу, а домаћин је искористио тај промашај и повео голом Марија Балотелија у 82. минуту.

Ипак, Лудогорец је у првом минуту судијске надокнаде времена изједначио поготком Данија Абалоа, али је Борјан потом направио пенал, који је искористио Стивен Џерард и донео три бода својој екипи.

Реал Мадрид ће у наредном колу 1. октобра гостовати код Лудогореца у Бугарској, док ће Базел у Швајцарској играти са Ливерпулом.

Фудбалери Зенита победили су као гости екипу Бенфике са 2:0, док је Монако са 1:0 савладао Бајер Леверкузен, у утакмицама Групе Ц.

Зенит је повео преко Хулка у петом минуту, а онда је голман Бенфике Артур срушио Данија као последњи играч одбране и добио црвени картон.

Руска екипа је искористила предност играча више и до краја утакмице постигла погодак преко Аксела Вицела у 22. минуту и дошла до победе.

Монако је као домаћин савладао Леверкузен голом Жоаа Мутиња у 61. минуту.

Зенит ће у другом колу дочекати Монако 1. октобра, док ће Бајер у Леверкузену играти против Бенфике.

Фудбалери Борусије Дортмунд лако су са 2:0 победили Арсенал, док су Галатасарај и Андерлехт играли 1:1 у Истанбулу, у мечевима Групе Д.

Борусија је у Дортмунду победила енглеску екипу головима Ћира Имобилеа у судијској надокнади првог полувремена и Пјера Обамејанга у 48. минуту.

Андерлехт је водио голом Дениса Прата од 52. минута, али је Бурак Јилмаз поготком у првом минуту надокнаде времена донео бод турској екипи.

У другом колу Арсенал ће 1. октобра дочекати Галатасарај, док ће Андерлехт у Бриселу играти против Борусије.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару