Читај ми!

"Краљевска" освета, Челси "заслепела" светла Париза

Борусија из Дортмунда немоћна против Реала, који је головима Бејла, Роналда и Иска осигурао врло лепу предност пред реванш у Немачкој (3:0). ПСЖ бољи од Челсија са 3:1. Лавеци, Пасторе и аутогол Давида Луиза донели велику радост домаћим, док је Азар, са беле тачке, оставио наду "плавцима". Ибрахимовић и Роналдо повређени.

Фудбалери Реала без већих проблема су изашли на крај са Борусијом из Дортмунда, па су на свом терену славили са 3:0 у првој утакмици четвртфинала Лиге шампиона.

"Краљевски клуб" је до убедљивог тријумфа стигао головима Герета Бејла у 3, Иска у 27. и Кристијана Роналда у 57. минуту.

Фудбалери Борусије су имали неколико прилика да ублаже пораз, али ни једну нису искористили, па им предстоји готово немогућа мисија да у реваншу постигну четири поготка. Мада, уколико у реваншу буде играо Роберт Левандовски, Реал ће морати да се помучи да сачува мрежу. 

Милош Јојић је одиграо последњих двадесетак минута у дресу Борусије.

Много неизвесније је било у Паризу, где су "свеци" у надокнади времена стигли до убедљиве победе, која им даје велике шансе да се пробију међу четири најбоља тима Европе.

Пари Сен Жермен је повео голом Езекијела Лавеција у 20. минуту, изједначио је седам минута касније Еден Азар из пенала, а домаћини су до великог успеха стигли захваљујући аутоголу Давида Луиза и поготку Хавијера Пастореа у четвртом минуту надокнаде.

Утакмицу у Паризу водили су арбитри из Србије, не челу са главним судијом Милорадом Мажићем.

Вече у Лиги шампиона обележиле су и повреде Златана Ибрахимовића, односно Кристијана Роналда, који су морали да напусте игру средином другог полувремена.

Прве две утакмице четвртфинала одигране су јуче. Манчестер јунајтед и Бајерн су играли 1:1, а истим резултатом је завршен шпански дерби између Барселоне и мадридског Атлетика.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару