Реми у Торину, голеада на "Етихаду"

Прве вечери четвртог кола Лиге шампиона одиграно је осам мечева. Јувентус је, након низа преокрета, одиграо нерешено са Реал Мадридом. Манчестер сити је постигао чак пет погодака против ЦСКА из Москве и само наставио голгетерски низ. Копенхаген изненадио Галатасарај. Бајерн рутински до победе у Чешкој. Без голова на мечу Реал Сосиједад - Манчестер јунајтед и Шахтјор - Бајер Леверкузен. Андерлехт повео у Паризу, али Ибрахимовић није дозволио изненађење.

Реал Мадрид, Бајерн и Манчестер сити обезбедили су пласман у осмину финала Лиге шампиона. У дербију вечери, "краљевски клуб" је изборио реми против Јувентуса, што му је донело десети бод и челну позицију групе Б.

Банилац трофеја, минхенски Бајерн, пролаз међу 16 најбољих обезбедио је тријумфом у Чешкој над Викторијом. У другом мечу ове групе, Манчестер сити је декласирао ЦСКА из Москве са 5:2, уз три гола врло расположеног Алвара Негреда.

Изненађење вечери, ако се то тако може окарактерисати, јесте пораз Галатасараја у Копенхагену. Олимпијакос је славио против Бенфике са 1:0, док је ПСЖ спречио изненађење и, голом Ибрахимовића у 70. минуту, стигао до бода.

У групи А није било голова, што значи да су мечеви Шахтјор - Бајер Леверкузен и Реал Сосиједад - Манчестер јунајтед завршени 0:0.

Табеле:

Група А: Манчестер јунајтед 8, Бајер 7, Шахтјор 5, Реал Сосиједад 1.

Група Б: Реал Мадрид 10, Галатасарај 4, Копенхаген 4, Јувентус 3.

Група Ц: ПСЖ 10, Олимпијакос 7, Бенфика 4, Андерлехт 1.

Група Д: Бајерн 12, Манчестер сити 9, ЦСКА 3, Викторија 0.

Овако су текли мечеви и дан уочи њих:

22.40 - Готови су првог дана четвртог кола Лиге шампиона. Постигнути су следећи резултати: Олимпијакос - Бенфика 1:0, Реал Сосиједад - Манчестер јунајтед 0:0, Викторија Плзен - Бајерн Минхен 0:1, Манчестер сити - ЦСКА Москва 5:2, Јувентус - Реал Мадрид 2:2, ПСЖ - Андерлехт 1:1, Копенхаген - Галатасарај 1:0 и Шахтјор - Бајер Леверкузен.

22.37 - Нови гол на "Етихаду". Пети погодак за играче Мануела Пелегринија, трећи за сјајног Алвара Негреда.

22.14 - Наставља се голеада у Манчестеру. ЦСКА је стигао до другог поготка.

22.14 - Два минута. Толико је било потребно Златану Ибрахимовићу да постигне погодак и покаже ко је "газда" Париза.

22.12 - Изненађење на Парку принчева. Андерлехт има предност од 68. минута, стрелац је Де Зеув.

22.10 - Фернандо Љоренте доноси ново изједначење у Торину и меч уводи у неизвесну завршницу. Играо се 65. минут када је Шпанац постигао погодак.

22.07 - Коначно погодак и у Чешкој. Минхенски Бајерн, актуелни владар Европе, води у Плзену против Викторије. Стрелац је био Манџукић у 65. минуту. 

22.05 - Само пар минута било је потребно Мадриђанима да преокрену потпуно резултат у Италији. Стрелац за "краљевски клуб", и то у 60. минуту, био је Гарет Бејл.

21.58 - Изједначење у Торину. Реал Мадрид постиже погодак, односно то чини Кристијано Роналдо на асистенцију Карима Бенземе.

21.57 - Манчестер сити наставља тортуру. Сада води са 4:1 против иначе врло добре екипе ЦСКА, а стрелац је поново Алваро Негредо.

21.48 - Игра се друго полувреме на осам европских стадиона. 

21.35 - Крај првих 45 минута на свим осам мечева. Голова је било само на четири стадиона. 

21.33 - Погодак какве-такве наде за ЦСКА из Москве, у самом финишу првог полувремена, постигао је Думбија.

21.29 - Повео је и Јувентус против Реал Мадрида. Стрелац за екипу из Торина, у 40. минуту из једанаестерца, био је Чилеанац Артуро Видал. 

21.18 - Немилосрдни Манчестер сити наставља да "гази" московски ЦСКА. Након пола часа игре, након гола Алвара Негреда, Сити води са 3:0.

21.07 - Први меч на коме је постигнуто више од једног поготка игра се у Манчестеру. Домаћи тим води 2:0 против ЦСКА, захваљујући још једном голу Агуера.

20.59 - Фудбалери Олимпијакоса, из прве озбиљне прилике, у 13. минуту постижу гол против Бенфике. Стрелац је Манолас.

20.53 - Изненађење на северу Европе. Копенхаген води против Галатасараја са 1:0, стрелац Братен.

20.50 - Први погодак вечери постигли су играчи Манчестер ситија. Стрелац против московског ЦСКА, већ у трећем минуту, Серхио Ахуеро.

20.46 - Почели су мечеви четвртог кола групне фазе Лиге шампиона у групама А, Б, Ц и Д. 

20.40 - Овако су се за меч против Пари Сен Жермена, и покушај поправљања утиска, припремали играчи Андерлехта. Међу њима и наш репрезентативац Лука Миливојевић.

20.25 - Ватромет на "Етихаду"...

20.10 - Загревање фудбалера московског ЦСКА уочи утакмице са Манчестер ситијем.

19.50 - Спремна је и опрема за изабранике Дејвида Мојеса, односно фудбалере Манчестер јунајтеда...

18.55 - Било би неправедно запоставити и Ситијев "Етихад", стадион који ће вечерас кључати јер "грађани" имају прилику да, у случају победе над московским ЦСКА, коначно осигурају пролаз у наредну рунду Лиге шампиона.

18.35 - Поглед на стадион Јувентуса, поприште једног од најзанимљивијих мечева вечерашњег програма...

18.20 - У чарима стадиона Барселоне, а све у сврху припреме за сутрашњи окршај, уживају фудбалери Милана - Кака, Робињо и Запата.

17.30 - ... а спремна је и њихова "Донбас арена" да угости фудбалере Бајера из Леверкузена.

17.29 - Спремни су дресови за фудбалере Шахтјора из Доњецка...

17.03 - Маскота Бајерна из Минхена, популарни Берни, већ се загрева за меч између Плзења и његовог клуба...

16.42 - Звезде Реал Мадирда у добром расположењу очекују вечерашњи дуел у Торину против Јувентуса.

16.16 - Овако се нападач Галатасараја Дидије Дрогба припрема за меч у очигледно хладном Копенхагену...

15.51 - Чешка је на ногама, на мегдан Викторији из Плзења стиже првак Европе - минхенски Бајерн. Овако изгледа званични шал овог дуела.

15.33 - На "Јувентус арени" вечерас гостује Реал из Мадрида, а у званичној продавници "старе даме" има прилично гужве и навијача са свих страна...

15.22 - Све је спремно на "Паркен" стадиону у Копенхагену, где ће истоимени домаћин вечерас угостити турског шампиона - Галатасарај.

15.15 - Седам навијача московског ЦСКА избачено је из авиона (на земљи), који је летео за Манчестер. Прво је један навијач правио проблеме посади авиона, па је пилот био принуђен да слети у Копенхаген, где је "изгредник" предат данској полицији. Ипак, ту невољама није био крај. Непосредно пре полетања, шесторица пријатеља приведеног навијача почели су да "праве проблеме", па су и они избачени са лета.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару