Читај ми!

Бајерн силан на "Итихаду"

Бајерн славио против Ситија на гостовању са 3:1. У Паризу, ПСЖ убедљив против "српске Бенфике", док је Анерлехт изгубио од Олимпијакоса. Манчестер Јунајтеду само бод у Доњецку, а у Торину Манчинијев Галатасарај извукао реми против Јувентуса. Зоран Тошић стрелац и асистент за ЦСКА у мечу против Викторије из Плзена (3:2).

Браниоци трофеја у Лиги шампиона, фудбалери Бајерн Минхена победили су данас као гости Манчестер Сити са 3:1, у другом колу Групе Д. Баварци су већи део утакмице доминирали, али је на "Итихаду" ипак уследила неизвесна завршница.

Бајерн је водио са 3:0 головима Франка Риберија, Томаса Милера и Арјена Робена, а једини погодак за госте постигао је Алваро Негредо. Немачка екипа је утакмица завршила са играчем мање због црвеног картона Џерома Боатенга.

ЦСКА из Москве је раније савладао Викторију Плзењ са 3:1 уз гол и асистенцију репрезентативца Србије Зорана Тошића.

Бајерн је тако дошао до друге победе и води на табели, следе га Сити и ЦСКА са по три бода, док је Викторија последња без бода.

Олимпијакос и Пари Сен-Жермен били су убедљиви у Групи Ц. Грци су у гостима победили Андерлехт са 3:0, док је француски клуб у Паризу истим резултатом савладао Бенфику.

Хет-трик за Олимпијакос постигао је Костас Митроглу, док је код 0:1 Александар Митровић промашио пенал за Андерлехт.

Двоструки стрелац за ПСЖ био је Златан Ибрахимовић, док је један погодак постигао Маркињос.

За Бенфику је наступило петоро српских фудбалера: Филип Ђуричић, Немања Матић, Љубомир Фејса, Лазар Марковић и Миралем Сулејмани.

Парижани воде на табели своје групе са шест бодова, Бенфика и Олимпијакос следе са три, а последњи је Андерлехт, без бодова.

Реал Мадрид је у Групи Б био убедљив против Копенхагена, пошто је код куће победио са 4:0, уз по два гола Кристијана Роналда и Анхела Ди Марије, док је Јувентус на свом терену играо 2:2 са Галатасарајем.

Бајер Леверкузен је у Групи А са 2:1 добио Реал Сосиједад, а Шахтјор и Манчестер јунајтед су у Доњецку играли нерешено 1:1.

Овако су текли мечеви Лиге шампиона одиграни у среду:

22.36 - Изузетно занимљива завршница мечева у Лиги шампиона. Коначни резултати: Андерлехт - Олимпијакос 0:3, Јувентус - Галатасарај 2:2, Леверкузен - Сосиједад 2:1, ПСЖ - Бенфика 3:0, Реал - Копенхаген 4:0, Шахтјор - Манчестер Јунајтед 1:1 и Манчестер Сити - Бајерн 1:3 

22.33 - Као и у првом делу, Леверкузен у завршници стиже до поготка. Стрелац је Хегелер, Бајер је близу победе против Сосиједада. 

22.32 - Кратко је трајала предност Јувентуса, Булут постиже поготак за Галатасарај, сада је 2:2. 

22.32 - Анхел Ди Марија постиже свој други погодак на мечу против Копенхагена, Реал води 4:0. 

22.31 - Преокрет у Торину. Јувентус у финишу меча стиже до предности од 2:1, стрелац је Фабио Кваљарела. 

22.27 - Бајерн у финишу меча остаје са играчем мање на терену. Џером Боатенг срушио је Туреа у изгледној ситуацији, Ситију остаје нада да може до преокрета.

22.23 - Јувентус стиже до изједначења против Галатасараја, стрелац је Артуро Видал са беле тачке. 

22.21 - Алваро Негредо заменио је Едина Џека и у 80. минуту постиже погодак за Сити. Да ли "грађани" имају снаге да избегну пораз од Бајерна?

22.17 - Поготком Тајсона, Шахтјор стиже до изједначења против Манчестер Јунајтеда, сада је 1:1. 

22.15 - Митроглу постиже хет-трик и наноси тежак портаз Андерлехту у Бриселу.

22.12 - Реал решава све недоумице око победника, ако их је уопште и било... Стрелац трећег гола за "краљевски клуб" је Анхел Ди Марија. 

22.06 - Нови погодак Кристијана Роналда, Реал против Копенхагена води са 2:0. 

22.01 - После соло-продора, Арјен Робен постиже и трећи погодак за Бајерн у Манчестеру. Фантастична игра шампиона Европе!

21.58 - Бајерн дуплира своју предност на "Итихаду", стрелац је Томас Милер у 56. минуту меча.

21.57 - Митроглу постиже свој други гол у Бриселу, Олимпијакос против Андерлехта води са 2:0.

21.53 - Први погодак у другим полувременима постиже Сосдиједад, који поготком Веле са беле тачке стиже до изједначења у Леверкузену, 1:1. 

21.48 - Почела друга полувремена на мечевима Лиге шампиона. 

21.33 - Полувремена на мечевима Лиге шампиона: Андерлехт - Олимпијакос 0:1, Јувентус - Галатасарај 0:1, Леверкузен - Сосиједад 1:0, ПСЖ - Бенфика 3:0, Реал - Копенхаген 1:0, Шахтјор - Манчестер Јунајтед 0:1 и Манчестер Сити - Бајерн 0:1 (директан пренос на РТС1).

21.31 - Леверкузен у финишу првог полувремена стиже до предности против Реал Сосиједад, стрелац је Ролфс. 

21.20 - Помало изненађујуће, Галатасарај води против Јувентуса са 1:0, стрелац је Дидије Дрогба.

21.15 - Златан Ибрахимовић постиже нови погодак за ПСЖ, који убедљиво води са 3:0.

21.11 - Пари Сен-Жермен води са 2:0, стрелац другог гола против Бенфике је Маркињос.

21.09 - Александар Митровић промашио је једанаестерац у 24. минуту меча против Олимпијакоса и тако пропустио да Андерлехту донесе изједначење.

21.05 - Кристијано Роналдо наставља фантастичну голгетерску серију у Лиги шампиона. Португалац у 21. минуту доводи Реал у вођство против Копенхагена.

21.04 - Води и Манчестер Јунајтед против Шахтјора, стрелац на Донбас арени је Дани Велбек у 19. минуту сусрета.

21.02 - Гол у Бриселу! Олимпијакос води против Андерлехта са 1:0, а стрелац је Митроглу у 17. минуту меча. 

20.51 - Најбољи фудбалер Европе Франк Рибери доводи Бајерн у вођство од 1:0 на "Итихаду". Фантастичан ударац Француза, чини се да је Харт могао и боље да интервенише.

20.50 - Први гол на вечерњим мечевима пада на "Парку принчева". Пари Сен-Жермен води против Бенфике са 1:0, стрелац је Ибрахимовић.

20.45 - Почели мечеви Лиге шампиона, састају се: Андерлехт - Олимпијакос, Јувентус - Галатасарај, Леверкузен - Сосиједад, ПСЖ - Бенфика, Реал - Копенхаген, Шахтјор - Манчестер Јунајтед и Манчестер Сити - Бајерн (директан пренос на РТС1). 

19.49 - Завршен је први меч дана у Лиги шампиона. Екипа ЦСКА је у Санкт Петербургу савладала Викторију из Плзена са 3:2, Зоран Тошић био је стрелац и асистент, а "армејци" су стигли до прва три бода у групи Д.

19.47 - Бакош у зауставном времену меча смањује резултат на 3:2. Да ли Викторија има времена да стигне и до бода на "Петровски" стадиону?

19.34 - "Армејци" повећавају вођство на "Петровски" стадиону. Стрелац аутогола у 78. минуту био је фудбалер Викторије Режник. ЦСКА - Викторија 3:1.

19.15 - Док мреже мирују у другом делу меча ЦСКА-Викторија, у Мадриду је све спремно за утакмицу "краљевског клуба" против Копенхагена.

18.46 - Завршено је прво полувреме на "Петровски" стадиону у Санкт Петрсбургу - ЦСКА има предност против Бикторије из Плзена, 2:1. Сјајна партија српског интернационалца Зорана Тошића - гол и асистенција. 

18.29 - Потпуни преокрет у Санкт Петерсбургу! Голом Јапанца Хонде у 29. минуту, ЦСКА долази у предност - 2:1! Зоран Тошић учествовао је и у овом голу - као асистент. 

18.18 - Изједначење! Голом српског везног фудбалера Зорана Тошића у 18. минуту ЦСКА је поравнао резултат против Плзена - 1:1. 

18.06 - Гоооол! Гости воде 0:1, стрелац је био Рајторал у 4. минуту меча. Хладан туш за домаћи ЦСКА. 

18.00 - Почео је први меч данашњег програма у Лиги Шампиона - ЦСКА је у Санкт Петерсбургу угостио Викторију из Плзена.

17.45 - Копенхген гостује вечерас на "Сантијаго Бернабеу" а навијачи тог тима искористили су долазак у Мадрид и за посету музеју "краљевског клуба".

17.28 - Фудбалери Манчестер ситија загревају се пред вечерашњи дерби меч против првака Европе - минхенског Бајерна.

17.00 - Нови тренер Галтасараја Роберто Манчини дебитоваће у новој улози баш у својој домовини. Да ли је спремио неко изненађење за Јувентус?

16.22 - Навијачи турског Галатасараја добро се забављају на "Пјаци кастело" у Торину, уочи вечерашњег меча њиховог тима у Лиги Шампиона против домаћег Јувентуса.

15.30 - Млади фудбалер мадридског Реала Рафаел Варан опоравио се од повреде менискуса, због које је паузирао скоро пет месеци и спреман је да се врати на терен. Француски репрезентативац повредио се у финишу претходне сезоне против Еспањола, а тренер Мадриђана Карло Анчелоти могао би да му пружи шансу већ на вечерашњем мечу против Копенхагена у Лиги шампиона.

10.00 - Навијачи Наполија су оставили прилично јак утисак на енглеску јавност - по добру, али и по злу. Темпераментни Италијани, у намери да испровоцирају навијаче Арсенала, на "Емирејтс" су унели и заставу Милвола...

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару