Милан лако са ПСВ-ом, Селтик избегао сензацију

Последњи мечеви плеј-офа за Лигу шампиона. Најзанимљивије у Милану и Глазгову. Реал Сосиједад на прагу проласка. Марибор се нада преокрету против Викторије Плзен. Зенит поново лако изашао на крај са Пакош Фереиром (4:2).

22.37 - Какав меч у Глазгову! Селтик је прво избегао елиминацију од казахстанског Шахтјора, а затим је изборио пролазак у Лигу шампиона без играња продужетака. Селтик - Шахтјор караганди 3:0, стрелац Форест. 

22.34 - Реал Сосиједад води са 2:0, стрелац у поново Вела, у последњем минуту регуларног тока утакмице. 

22.22 - Милан сада води са 3:0. Росонере је и у Лигу шампиона и дефинитивно одвео Боатенг својим другом поготком.

22.10 - Погодак и у Сан Себастијану. Реал Сосиједад води против Лиона са 1:0 од 67. минута. Погодак је постигао Мексиканац Вела. 

21.59 - Нови гол на Сан Сиру. Милан води са 2:0, стрелац је Балотели у 55. минуту. 

21.53 - Селтик је постигао и други погодак против Шахтјора из Карагандија, и поново у такозваном "идеалном" тренутку. Од 48. минута Шкоти имају резултат који им гарантује продужетке, а гол је постигао Самарас. 

21.50 - Игра се последњих 45 минута у овогодишњим квалификацијама за најелитније клупско такмичење у Европи. 

21.35 - Готова су прва полувремена на преостале четири утакмице плеј-офа Лиге шампиона. 

21.33 - Селтик води против Шахтјора из Карагандија са 1:0. Стрелац је био Комонс, у заоставном времену првог полувремена. Шкотима и даље недостаје један гол да анулирају предност Казахстанаца. 

20.55 - Милан води од деветог минута против ПСВ-а. Стрелац је био Кевин Принс Боатенг. 

20.50 - Прошло је само три минута, а имамо и први погодак. Викторија Плзен води на Људском врту, стрелац је Течл. 

20.45 - Почеле су и преостале утакмице у оквиру последње рунде квалификација за Лигу шампиона. 

19.50 - Крај утакмице. Зенит из Санкт Петербурга, по свему приказаном, сасвим заслужено поново у групној фази Лиге шампиона.

19.41 - Нови погодак на овој невероватној утакмици. Пакош Фереира је поново смањила предност домаћина, сада је 4:2, а стрелац је Карлао. 

19.37 - Наставља се голеада на стадиону Петровски у Санкт Петербургу. Зенит сада води са 4:1, баш као и у првом мечу, а стрелац је био Аршавин у 81. минуту. 

19.26 - Гости из Португала показују знаке живота. Зенит - Пакош Фереира 3:1, стрелац Мануел Жозе. 

19.24 - Нови, трећи погодак за Зенит. Стрелац у 66. минуту Бухаров. 

19.06 - Није се лопта честито ни закотрљала у наставку, а Зенит је постигао још један погодак. Стрелац је опет био Дани.

19.02 - Игра се других 45 минута на стадиону Петровски. 

18.48 - Полувреме у Русији. 

18.31 - Зениту је било потребно пола часа игре да постигне погодак против Пакош Фереире. Стрелац је био Дани. 

18.00 - Почео је први меч вечерашњег програма. У Санкт Петербургу играју Зенит и португалска Пакош Фереира. 

Након вечерашњих пет мечева, последњих у оквиру квалификација за најјаче и најважније клупско фудбалско такмичење, знаћемо све учеснике Лиге шампиона.

Синоћ су нам тимови приредили ватромет голова и узбуђења, а ништа мање не треба очекивати ни вечерас.

Најзанимљивије би, барем када се говори о играчком педигреу тимова, требало да буде у Милану. Росо-нери имају врло добар резултат из првог меча против ПСВ-а (1:1), али и резултат који им не дозвољава да се уљуљкају и само „одраде" 90 минута против холандског тима.

Италијански тим јесте фаворит, посебно када се има у виду да је ово можда и најслабији тим ПСВ-а у последњих неколико сезона. Међутим, пораз од Вероне пре само неколико дана, али и бледа игра Италијана у Ајндховену, дају право на наду гостима.

Очи фудбалске јавности биће уперена са пуно пажње и на дешавања на Селтик парку, где казахстанска сензација Шахтјор из Карагандија (овога пута без овце) покушава да се одупре Селтику, одбрани предност од два гола из првог меча и учини наизглед немогуће - пласира се у Лигу шампиона.

Реал Сосиједад дочекује екипу Лиона, а с обзиром на резултат првог меча (0:2), све осим проласка тима из Сан Себастијана би било велико изненаћење.

Сличан однос снага је и на мечу Зенит - Пакош Фереира у Санкт Петербургу. Португалци долазе са минусом од три гола (1:4), и са тек теоретским шансама да могу да изненаде екипу препуну звезда коју предводи Лучано Спалети.

И за крај, можда најмање атрактивно али у најави врло занимљиво може да буде у Словенији, где врло добри Марибор игра против чешке Викторије Плзен. У првом мечу јесте било 3:1 за домаћи тим, али је словенски првак, иначе екипа са завидним европским искуством, показао да може итекако да буде конкурентан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару