ЛШ уживо: Челси у последњој секунди, чудо у Глазгову

Селтик је направио чудо и на свом терену победио Барселону са 2:1. Челси у дербију Лиге шампиона савладао Шахтјор са 3:2. Лондонски тим до победе дошао у последњеим тренуцима меча. Бајерн разнео Лил, Јуве немилосрдан према Нордсјаленду. Јунајтед поново након преокрета славио против Браге.

22.56 - Коначни резултати другог дана четвртог кола групне фазе Лиге шампиона: Бајерн Минхен 6:1, Челси - Шахтјор 3:2, Валенсија - Бате Борисов 4:2, Јувентус - Нордсјиланд 4:0, Клуж - Галатасарај 1:3, Селтик - Барселона 2:1, Бенфика - Спартак Москва 2:0 и Брага - Манчестер јунајтед 1:3. 

22.40 - Брага - Манчестер Јунајтед 1:2. Пауза је више изгледа пријала Манчестер Јунајтеду који је са два брза гола, Ван Персија и Рунија преокренуо резултат у Браги у своју корист.

22.36 - Челси - Шахтјор 3:2. У последњим секундама меча "плавци" дошли до победе. Стрелац Мозес после коренера Мате.

22.31 - Селтик - Барселона 2:1. У самом финишу меча Меси смањио заостатак Барсе. Каталонци сад иду на све или ништа у последњих неколико минута.

22.28 - Валенсија - Бате 4:2. Белоруски тим смањио високу предност Валенсије на два гола, али и даље далеко од преокрета.

22.25 - Селтик - Барселона 2:0. Оно што многима није пошло за руком, изгледа да ће успети Селтику. У финишу меча шкотски тим има два гола предности над Барселоном. "Келтима" остало још десетак минута да издрже.

22.15 - Клуж - Галатасарај 1:3. Тим из Истанбула трећим голом Бурека Јилмаза највероватније осигурао победу против Клужа.

22.14 - Јувентус - Нордсјаленд 4:1. Јувентус наставио да пуни мрежу Данаца. Четврти гол за торински тим постигао Кваљарела.

22.13 - Бенфика - Спартак 2:0. Португалски тим другим голом Кардоза дуплирао предност против Спартака.

22.12 - Меч између Браге и Манчестер Јунајтеда настављен. Отклоњен проблем са рефлектором.

22.07 - Клуж - Галатасарај 1:2. Турски тим поново дошао до предности. И други гол постигао Бурек Јилмаз.

22.06 - Бајерн - Лил 6:1. Баварци настављају голгетерски низ против Лила. Шести гол на мечу за Бајерн постигао Тони Крос.

22.00 - Меч између Браге и Манчестер Јунајтеда прекинут због нестанка струје.

21.59 - Бенфика - Спартак 1:0. Португалски тим коначно успео да пробије одбрану Руса. Стрелац Кардозо у 55. минуту.

21.58 - Бајерн - Лил 5:1. Французи успели да ублаже високо вођство Бавараца. Стрелац Калу.

21.57 - Клуж - Галатасарај 1:1. Румунски тим на свом терену успео да изједначи против Галатасараја. Стрелац Согоу.

21.54 - Валенсија - Бате 3:1. Белоруси смањили високо вођство Валенсије. Стрелац за Белорусе Ренан.

21.49 - Брага - Манчестер Јунајтед. "Ђаволи" поново први примили гол против БРаге. Стрелац за португалски тим Алан из пенала.

21.48 - Челси - Шахтјор 2:2. Ново изједначење у Лондону. Оба гола за Шахтјор постигао Вилијан.

21.33 - Резултати на полувремену: Бајерн - Лил 5.0, Бенфика - Спартак 0:0, Брага - Манчестер Јунајтед 0:0, Селтик - Барселона 1:0, Клуж - Галатасарај 0:1, Челси - Шахтјор 2:1, Јувентус - Нордсјаленд 3:0, Валенсија - Бате Борисов 2:0.

21.25 - Челси - Шахтјор 2:1. Голчина Оскара у финишу полувремена довела је Челси у вођство. Маестралним ударцем са скоро пола терена Оскар савладао голмана Шахтјора.

21.23 - Јувентус - Нордсјаленд 3:0. Голом Ђовинка "Стара дама" наставила да пуни мрежу данског шампиона.

21.17 - Бајерн - Лил 5:0. Моћни Бајерн без милости. И пети пут Баварци затресли мрежу противника. Пизаро постигао хет-трик.

21.13 - Валенсија - Бате 2:0. Шпански тим, голом Солдада из пенала, дуплирао предност против гостију из Белорусије.

21.12 - Бајерн - Лил 4:0. Катастрофа Лила у најави. Францски тим после 28 минута већ примио четири гола од Бавараца. Други гол на мечу постигао Пизаро.

21.10 - Валенсија - Бате 1:0. Шпански тим повео против незгодних Белоруса. Стрелац Жонас.

21.08 - Јувентус - Нордсјаленд 2:0. Голом ВИдала торински клуб дуплирао предност над гостима.

21.07 Бајерн - Лил 3:0. Немачки тим немилосрдан према Французима. Трећи гол за Баварце постигао Робен.

21.06 - Селтик - Барселона 1:0. Голом Ванијама Селтик најавио изненађење против Барселоне.

21.00 - Бајерн - Лил 2:0. Баварци експресно дуплирали предност над Лилом. Стрелац другог гола стрелац Пизаро.

20.57 - Клуж - Галатасарај 0:1. Турски тим повео на гостовању против Клужа. Стрелац Бурек Јилмаз.

20.54 - Челси - Шахтјор 1:1. Само два минута трајало је вођство Челсија пре него што је Вилијан изједначио.

20.51 - Јувентус - Нордсјаленд 1:0. Италијански клуб голом Маркизија начео мрежу гостију.

20.50 - Бајерн - Лил 1:0. Лил је већ на старту меча дошао у предност против Лила. Стрелац Швајштајгер.

20.49 - Челси - Шахтјор 1:0. У кључном мечу за наредну рунду Челси већ на старту повео против Шахтјора. Стрелац Торес.

20.45 - Почело свих осам мечева Лиге шампиона. 

20.42 - Поводом 125. рођендана клуба екипа Селтика на меч против Барселоне изаћиће у "ретро" дресовима. 

20.40 - Од 20.45 почиње осам мечева Лиге шампиона: Бајерн - Лил, Бенфика - Спартак, Брага - Манчестер Јунајтед, Селтик - Барселона, Клуж - Галатасарај, Челси - Шахтјор, Јувентус - Нордсјаленд, Валенсија - Бате Борисов.

17.30 - Најбољи фудбалери Барселоне, Меси,  Инијеста и Ћави придружили се прослави 125. годишњице Селтика са киме се вечерас састају на Ноу Кампу.

17.00 -  "Очекује нас кључна утакмица у групној фази Лиге шампиона и знамо да ће бити тешко. Надам се и да ће бити другачије. Тренутно, већи проблем нам представљају бодови", рекао је играч Челсија Бане Ивановић који је додао да се радује повратку Џона Терија. Челси је на три утакмице сакупио четири кола и доведен је у питање пролазак у наредну рунду Лиге шампиона.

15.55 - Отац Бојана Кркића биће ангажован да ради као скаут у Манчестер Ситију, тврди данашњи "Индипендент". Према писању тог листа, оца Бојана Кркића позвао је у клуб нови спортски директор Ситија Чики Багиристајн. Истиче се да Багиристајн жели да "барселонизује" клуб, а ангажман Бојана Кркића је један од корака у том правцу.

15.20 - Бенфика дочекује Спартак из Москве и има императив победе ако жели да задржи било какве шансе за пласман у осмину финала. "Спартак има квалитетну екипу, али очекујем да наш напад постигне голове и тако решимо меч у нашу корист", рекао је Жорж Жезус, тренер "орлова".

15.10 - "Ако смо добри - проћи ћемо даље, ако нисмо, амин", кратко је изјавио Анђело Алесио, помоћни тренер Јувентуса, пред меч са Нордсјеландом.

13.50 - Селтик ће против Барселоне прославити свој 125. рођендан, идеална прилика да се вече учини незаборавним. Са друге стране, Тито Виланова је први пут у Глазгову и очекује одличан меч и феноменалну атмосферу.

13.45 - Роберто Ди Матео сигуран је да његова екипа може да издржи под притиском. "Имамо искуство из прошле сезоне, када смо већ имали мечеве у којима морамо да победимо. Ипак, мораћемо да одиграмо савршен меч како би победили Шахтјор, они су одлична екипа", изјавио је Италијан.

13.30 - Из Милана оштро демантују гласине да је одржан састанак између управе росонера и Пепа Гвардиоле и тврде да место Масимилијана Алегрија није угрожено, без обзира на нешто слабије резултате тима, нарочито у Лиги шампиона.

13.20 - Дефанзивац Бајерна Рафиња изјавио је да је главни покретач његовог тима жеља за успехом и трофејима. Баварци посте већ неколико година, а ове сезоне жељни су титуле у Немачкој, као и Лиги шампиона, која им је прошле године "за длаку" измакла.

13.15 - Икер Касиљас није био претерано незадовољан ремијем са Борусијом из Дортмунда. "И даље је све у нашим рукама, сигуран сам да ћемо проћи даље", изјавио је капитен мадридског Реала.

Шахтјор је пре две недеље савладао Челси на Донбас арени и заузео чело табеле групе Е. Сада "плавци" спремају одговор. Шампион Европе не сме да се игра са тешко стеченим реномеом, а и пласман у наредну рунду такмичења могао би да зависи од овог резултата.

Иза Челсија је захуктали Јувентус, који је разочарао армију навијача ремијем са данским шампионом. Контеови момци апсолутни су фаворити у мечу са Нордсјеландом, али Јувентус већ неколико година не пружа Европи партије какве се очекују од једног од најтрофејнијих европских клубова.

Бајерн и Валенсија очекују нове победе у групи Ф. "Слепи мишеви" су прекинули бајку белоруског шампиона, а сада треби да докажу да имају екипу кадру за велике домете. Бајерн дочекује екипу Лила, а нова три бода не би требало да буду велики проблем за феноменални напад Бавараца.

Барселона се пре две недеље намучила са Селтиком, победа је стигла тек у зауставном времену, па ће Каталонци вечерас бити силно мотивисани да покажу да је у питању био само један лош дан. Бенфика на Лужу дочекује Спартак из Москве и има последњу прилику да се укључи у борбу за једно од прва два места у групи Г.

Манчестер јунајтед, за разлику од прошле сезоне, стартовао је са три победе. "Ђаволи", чини се, ништа не желе да препусте случају, па ће Брага имати тежак задатак да освоји три бода против енглеског вицешампиона.

Клуж је пре две недеље остао непоражен у Истанбулу са играчем мање, а сада има прилику да са новим тренером направи крупан корак ка пласману у осмину финала. Само је потребно да се савлада Галатасарај...

Кретање резултата са свих мечева Лиге шампиона можете пратити на нашем Интернет порталу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару