Одлични Олимпијакос, славље у Бриселу

Екипа Андерлехта успела је да победи у Лиги шампиона након седам година, у Бриселу је пао Зенит. Олимпијакос савладао француског првака Монпеље. Шалке и Арсенал поделили бодове у узбудљивом мечу. Динамо из Кијева и Порто су одиграли меч без голова, а Милан се провукао против Малаге и некако стигао до бода на свом Сан Сиру.

У Кијеву, у другом сусрету у оквиру групе А, домачи Динамо и Порто одиграли су меч без голова. Порто остаје тако на челу групе са 10 бодова, Пари Сен Жермен их има 9 док је кијевски Динамо за сада на 4 бода. Динамо из Загреба још увек није успео да стигне до бодова.

Фудбалери Олимпијакоса победили су данас у Пиреју Монпеље са 3:1, док су Шалке и Арсенал одиграли нерешено 2:2 у Гелзенкирхену, у оквиру групе Б.

Грчки шампион је до вођства дошао у 4. минуту голом Паула Макада, а гости из Француске су до изједначења дошли голом Јунуса Беланде у 66. минуту из пенала. Победу домаћину донели су Леонардо Греко и Костас Митроглу у 80. и 82. минуту.

У Гелзенкирхену Арсенал је имао два гола предности, али је Шалке успео да дође до бода. Голове за госте из Лондона постигли су Тео Волкот у 18. и Оливије Жиру у 26. минуту. Бод Шалкеу донели су Клас Јан Хунтелар голом у 45. и Џеферсон Фарфан 67. минуту.

Након четвртог кола у групи Б на челу табеле је Шалке са осам бодова, док Арсенал има бод мање. Олимпијакос је трећи са шест бодова, а Монпеље је последњи с једним бодом.

Фудбалери Андерлехта победили су данас на свом терену Зенит из Санкт Петербурга са 1:0, док су Милан и Малага одиграли нерешено у групе Ц.

Прву победу Андерлехту у овогодишњем такмичењу и тријумф након седам година у Лиги шампиона донео је Мбокани голом у 17. минуту.

Српски интернационалац Милан Јовановић одиграо је целу утакмицу за белгијски тим.

Фудбалери Малаге имали су гол предности на полувремену у Милану, али је домаћа екипа успела да дође до изједначења средином другог полувремена. Малага је до вођства дошла голом Елисуа у 40. минуту на асистенцију Иска. Први који је успео да савлада голмана шпанског тима Вилфреда Кабаљера у овом такмичењу био је Пато у 73. минуту.

Након четири утакмице у групи Ц, на челу табеле је Малага са 10 бодова, док је Милан други са пет бодова. Андерлехт је претекао Зенит и сада је трећи са четири бода, док су Руси последњи са три.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару