Читај ми!

ЛШ уживо: Вече ремија

Чак пет мечева Лиге шампиона ове ноћи завршено је нерешено. По два гола заостатка имали Реал, Манчестер Сити и Шалке, али су успели да стигну против Борусије, Ајакса, односно Арсенала. Један гол заостатка за Малагом надокнадио Милан, док су Динамо Кијев и Порто играли без голова. Најубедљивији ПСЖ који се са 4:0 савладао Динамо. Важну победу остварио Олимпијакос над Монпељеом.

22.41 - Коначни резултати мечева Лиге шампиона: Динамо К. - Порто 0:0, ПСЖ - Динамо Загреб 4:0, Шалке - Арсенал 2:2, Олимпијакос - Монпеље 3:1, Андерлехт - Зенит 1:0, Милан - Малага 1:1, Манчестер Сити - Ајакс 2:2, Реал - Борусија 2:2.  

22.32 - Реал - Борусија 2:2. Голом Озила Реал поново изједначио против Борусије. 

22.27 - ПСЖ - Динамо 4:0. Четвртим голом ПСЖ стекао убедљиво вођство над Динамом. Ибрахимовић асистирао код сва четири гола. 

22.26 - Олимпијакос - Монпеље 3:1. Голом Митроглуа Олимпијакос осигурао победу против Монпељеа. 

22.24 - Олимпијакос - Монпеље 2:1. Тим из Пиреја дошао до нове предности против Монпељеа. Стрелац другог гола Греко у 80. минуту. 

22.14 - Милан - Малага 1:1. И Милан дошао до изједначења. Стрелац Пато. 

22.13 - Манчестер Сити - Ајакс 2:2. Кун Агуеро довео Манчестер Сити до изједначења. 

22.12 -  ПСЖ - Динамо 3:0. Француски тим се распуцао. Трећи погодак постигао Менез.

22.11 - Шалке - Арсенал 2:2. Шалке успео да надокнади заостатак од два гола који је имао против Арсенала. Други гол за немачки тим постигао Фарфан. 

22.10 - Олимпијакос - Монпеље 1:1. Француски тим дошао до изједначења у Атини. Гол постигао Белханда у 67. минуту. 

22.08 - ПСЖ - Динамо 2:0. ПСЖ дуплирао предност над Загребачким Динамом. Други гол за Парижане постигао Матуиди. 

21.47 - Почела друга полувремена на свих осам мечева Лиге шампиона.

21.32 - Резултати на полувремену: Динамо К. - Порто 0:0, ПСЖ - Динамо Загреб 1:0, Шалке - Арсенал 1:2, Олимпијакос - Монпеље 1:0, Андерлехт - Зенит 1:0, Милан - Малага 0:1, Манчестер Сити - Ајакс 1:2, Реал - Борусија 1:2. 

21.32 - Шалке - Арсенал 1:2. У последњим секундама првог полувремена Шалке голом Хунтелара успео да смањи заостатак за Арсеналом.

21.31 - Реал - Борусија 1:2. У финишу полувремена Гоце довео Борусију у ново вођство. Мадриђани поново у шоку.

21.30 - Милан - Малага 0:1. Голом Елисеја Малага повела у Милану.

21.20 - Реал - Борусија 1:1. Пепе донео изједначење Мадриђанима. 

21.13 - Реал - Борусија 0:1. Голом Ројса Борусија шокирала навијаче на Сантјаго Бернабеу. 

21.12 - Шалке - Арсенал 0:2. Лондонски клуб дуплирао предност. Гол постигао Жиру.

21.08 - Манчестер Сити - Ајакс 1:2. Голом Туреа Сити смањио заостатак за Ајаксом.

21.03 - Манчестер Сити - Ајакс 0:2. Нови шок на Етихаду. Другим голом Де Јонга Ајакс повео са 2:0. 

21.02 - Шалке - Арсенал 0:1. Тео Волкот пробио одбрану немачког тима и дао гол у 18. минуту.

21.01  - Андерлехт - Зенит 1:0. Голом Мбоканија Анделехт повео са 1:0.

21.00 - ПСЖ - Динамо 1:0. Голом Алекса, на асистенцију Ибрахимовића, француски тим начео Загрепчане.

20.54 - Манчестер Сити - Ајакс 0:1. Де Јонг довео Ајакс у вођство голом у деветом минуту. Навијачи на Итихаду у шоку. 

20.49 -  Олимпијакос - Монпеље 1:0. Олимпијакос је први дошао до гола. Екипа из Атине дала је гол Монпељеу у четвртом минуту. Стрелац Паоло Маћадо.

20.45 - Почели мечеви Лиге шампиона: Динамо К. - Порто, ПСЖ - Динамо З, Шалке - Арсенал, Олимпијакос - Монпеље, Андерлехт - Зенит, Милан - Малага, Манчестер Сити - Ајакс, Реал - Борусија. 

18.20 - Фудбалер Челсија Хуан Мата сматра да његов тим сутра увече игра утакмицу против Шахтјора подједнако важну као финале Лиге шампиона. Лондонском тиму неопходна победа не би ли задржали шансе за пласман у осмину финала елитног такмичења.

18.00 - Играч Ајакса Рајан Бабел није имао лепе речи за фудбалере Манчестер Ситија са којима ће вечерас у Енглеској одмерити снаге. Бабел је рекао да су играчи Ситија само група индивидуалних егоиста, и да нису никакав тим. Са друге стране, он је навео да је Ајакс дао савршен пример како се понаша један тим. Ајакс је пре две недеље победио енглески клуб у мечу у Амстердаму. 

17.15 - Најмлађа сестра фудбалера Зенита Бразилца Хулка Анжелика Апаресида Веира, која је јуче киднапована, успела је да побегне од отмицара и да се врати у родитељску кућу. Како је пренео бразилски Глобо, 22-годишња Виеира је по свему судећи, успела да се ослободи из куће у којој је била заточена и да побегне.

15.15 - Фудбалер мадридског Реала Кристијано Роналдо рекао је данас да је уморан од ривалства и сталног поређења са Аргентинцем Лионелом Месијем. "Помало сам се уморио од свега тога. Не волим да се поредим са другима. Меси и ја се разликујемо. Он може да освоји Златну лопту, баш као и Ћави или Инијеста. Не бисмо смели да заборавимо ни Дрогбу или Фалкаа. Они, такође, могу до трофеја", рекао је Роналдо.

14.00 - Манчестер Јунајтед ће 23. новембра открити статуу посвећену свом дугогодишњем менаџеру Алексу Фергусону. Статуа ће бити постављена на самом улазу на стадион Олд Трафорд поводом 26 година откако је Фергусон преузео клуб.

13.15 - Вахид Халилхоџић, бивши тренер ПСЖ-а, а и загребачког Динама види само један исход меча својих некадашњих клубова. "Очекујем лагану победу ПСЖ-а. Да би направили још један корак ка наредној рунди, морају опет да победе Динамо, што су урадили без проблема у претходном колу. Не видим да било шта друго може да се догоди, осим сигурне победе ПСЖ-а".

12.45 - Иако имају невероватно "танке" шансе за пролаз у другу фазу такмичења, у Манчестер Ситију верују да могу до титуле. "Након меча са Ајаксом, када смо сви били разочарани, менаџер (Роберто Манчини) рекао нам је да можемо да победимо у преостале три утакмице и да прођемо даље. Верујемо да ћемо проћи даље и верујемо да можемо освојити пехар на крају", каже Герет Бери. 

12.32 - Рајан Бабел нема претерано лепо мишљење о Манчестер Ситију, и зна зашто је његов Ајакс освојио сва три бода против шампиона Енглеске у претходном колу. "Можемо да победимо било који тим у Европи. У првом мечу (са Ситијем) видели сте како игра права екипа, против гомиле индивидуалаца. То је тим у којем имате толико великих имена и толико великих ега".

12.20 - Велики број навијача Динама из Загреба ухапшен у Паризу после туче са навијачима ПСЖ-а. Један хрватски навијач озбиљно повређен. "Бед блу бојси" у Париз стигли, упркос забрани француског МУП-а.

Утакмицама четвртог кола наставља се такмичење у Лиги шампиона, а дерби утакмица игра се у Мадриду, где ће Реал дочекати Борусију из Дортмунда. То ће бити идеална прилика за краљевски клуб да се реваншира "милионерима" за пораз од пре две недеље у Немачкој.

"За Реал сам сигуран да ће проћи у следећу фазу такмичења. Ипак, као репрезентативац Немачке, волео бих да други тим из наше групе буде Борусија Дортмунд. Они то заслужују, јер су две године заредом били шампиони Немачке", казао је фудбалер мадридског Реала Сами Кедира.

Борусија је у последњем првенственом мечу одиграла без голова против Штутгарта, док је Реал био сигуран против Сарагосе (4:0).

У другој утакмици Д групе, Манчестер Сити ће дочекати екипу Ајакса, а енглеска екипа такође ће покушати да се реваншира за пораз у прошлом колу. Сити ће само у случају победе моћи да сачува шансе за пласман у осмину финала.

"Ово нам је последња прилика. Сити другу сезону заредом игра у Лиги шампиона, а можда нам је потребно још мало искуства. Имамо доста играча који нису имали прилику да играју мечеве у најбољем европском такмичењу. Поред тога, имамо веома тешку групу, а правили смо и грешке против Реала и Ајакса", истакао је Манћини.

Прилику да "овери" пласман у осмину финала елитног такмичења сутра ће у гостима имати Порто који ће се састати са кијевским Динамом у А групи.

Грешку португалског шампиона чекаће француски Пари Сен-Жермен који ће угостити Динамо из Загреба. Навијачима хрватског шампиона забрањено је организовано гостовање у Паризу.

Фудбалери Арсенала ће у дербију Б групе гостовати екипи немачког Шалкеа. Изабраници Арсена Венгера покушаће да поправе утисак после пораза од Манчестер Јунајтеда (1:2) у Премијер лиги прошлог викенда.

"Морамо да се вратимо у живот и да покажемо колико желимо победу. Уопште не сумњам да ћемо имати прави приступ у Гелзенкирхену", рекао је фудбалер Арсенала Микел Артета.

У другој утакмици Б групе, грчки Олимпијакос ће у Пиреју угостити француског шампиона, екипу Монпељеа.

Прилику за ново искупљење пред својим навијачима имаће екипа Милана која ће сутра на свом терену одмерити снаге са Малагом.

Пре две недеље, шпански тим је славио у Малаги, а "росо-нери" су, у међувремену, забележили две победе и реми у првенству. Малага ће се, у случају тријумфа у Милану изборити за пласман у осмину финала.

"Морамо да победимо Малагу. Реч је о веома доброј екипи која је чврста и верујем да ће на нашем стадиону играти затвореније него пре две недеље", рекао је везиста "росо-нера" Урби Емануелсон.

Прилику да забележи прву победу у Лиги шампиона ове сезоне сутра ће имати Андерлехт који ће у Бриселу, у другој утакмици Ц групе дочекати руски Зенит.

Обе екипе још имају шансе за освајање другог места, а тај циљ ће бити још достижнији ако Милан не савлада Малагу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару