"Милионери" узели меру Реалу

Још једно занимљиво вече Лиге Шампиона. Борусија је савладала Реал, фудбалери Ајакса декласирали су "Грађане", Шалке лако изашао на крај са Арсеналом, Малага и ПСЖ сигурним партијама стигли до нових бодова у елити.

Дортмунд je на свом терену победио фаворизовани Реал са 2:1 и потврдио да може да игра јаке европске утакмице.

"Милионери" су повели голом Роберта Левандовског у 36. минуту, али је Реал само два минута касније изједначио поготком Кристијана Роналда.

Победу Борусији донео је Марсел Шмелцер голом у 64. минуту утакмице.

Манчестер сити је повео на гостовању у Холандији голом Самира Насрија у 22. минуту, али је пред крај првог полувремена изједначио Сим Де Јонг.

Ајакс је у другом полувремену успео да дође до предности преко Никласа Моисандера у 57. минуту, а победу је потврдио Кристијан Ериксен у 68.

Шалке је савладао Арсенал са 2:0, док је Олимпијакос после преокрета победио Монпеље са 2:1.

Стрелци за немачку екипу у тријумфу над Арсеналом били су холандски фудбалер Клас-Јан Хунтелар у 76. и Ибрахим Афелај у 86. минуту. 

Монпеље је у Француској повео поготком Гаетана Шарбонијеа у 49. минуту, али су Грци преко капитена Василиса Торосидиса у 73. и Костаса Митроглуа у 90. дошли до преокрета и победе.

Порто је код куће савладао украјински Динамо из Кијева са 3:2.

Португалци су повели преко Силвестреа Вареле у 15. минуту, а изједначио је Олег Гусев шест минута касније.

Нову предност португалској екипи донео је Џексон Мартинес у 36, а Идеј Браун је изједначио на 2:2 у 72. минуту. Порто је, ипак, дошао до победе другим голом Мартинеса у 78. минуту.

Пари Сен Жермен је у Загребу дошао до рутинске победе над Динамом од 2:0. Стрелци за француску екипу били су Златан Ибрахимовић у 33. и Жереми Менез у 43. минуту.

Малага је забележила и трећу победу, пошто је на свом терену победила Милан са 1:0 голом Хоакина Санчеса у 64. минуту. Шпанска екипа после три одигране утакмице има максималних девет бодова, док Милан има четири.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару