Лига шампиона уживо: Сити, Реал и Арсенал на коленима

Мадридски Реал положио је оружје у Дордмунду где је поражен од Борусије са 2:1. Манчестер Сити се лоше провео у Амстердаму где је поражен од Ајакса са 3:1. Малага савладала Милан, Олимпијакос направио подвиг и тријумфовао на гостовању Монпњљеу. Арсенал на свом терену поражен од Шалкеа са 2:0. У Загребу ништа ново. Празан Максимир и нови пораз Динама, овог пута против ПСЖ-а. Ибра "начео" Загрепчане, Менез наставио.

22.40 - Резултати мечева Лиге шампиона на полувремену:  Ајакс - Манчестер Сити 3:1, Арсенал - Шалке 0:2, Борусија Д. - Реал 2:1, Динамо З. - ПСЖ 0:2, Порто - Динамо К 3:2, Малага - Милан 1:0, Монпеље - Олимпијакос 1:2, Зенит - Андерлехт 1:0.

22.35 - Олимпијакос у последњим тренуцима меча дошао до предности од 2:1 на гостовању против Монпељеа. Други гол за грчки тим постигао Митроглу.

22.30 - Шалке дуплирао предност против Арсенала у Лондону. Стрелац Афелај у 86. минуту.

22.20 - Нова предност Порта. Португалски тим сада води са 3:2 против кијевског Динама. Трећи погодак постигао Мартинез.

22.18 - Шалке голом Хунтелара у Лондону повео против Арсенала са 1:0.

22.17 - Олимпијакос изједначио на гостовању против Монпељеа на 1:1. Стрелац за грчки тим Торосидис.

22.16 - Динамо из Кијева изједначио на гостовању против Порта на 2:2. Стрелац другог гола за Кијевљане Идеје у 72. минуту.

22.10 - Нова предност Борусије. Немачки тим води против Реала са 2:1. Стрелац Шмелцер.

22.09 - Ајакс нема милости према Манчестер Ситију. Екипа из Амстердама повела са 3:1. Стрелац трећег гола Ериксен у 68. минуту.

22.08 - Малага дошла до предности против Милана од 1:0. Стрелац Хоакин у 64. минуту.

22.00 - Преокрет Ајакса. Клуб из Аместердама повео против Манчестер Ситија са 2:1. Стрелац Моисандер.

21.55 - Монпеље повео против Олимпијакоса са 1:0. Стрелац Шарбоније у 49. минуту.

21.35 - Резултати мечева Лиге шампиона на полувремену:  Ајакс - Манчестер Сити 1:1, Арсенал - Шалке 0:0, Борусија Д. - Реал 1:1, Динамо З. - ПСЖ 0:2, Порто - Динамо К 2:1, Малага - Милан 0:0, Монпеље - Олимпијакос 0:0.

21.31 - ПСЖ у финишу полувремена у Загребу дуплирао предност над Динамом на 2:0. Стрелац Менез.

21.30 - Ајакс у финишу првог полувремена изједначио на 1:1. Стрелац Де Јонг.

21.28 - Наставља се голеада у Порту. Домаћин сада против Динама из Кијева повео са 2:1. Стрелац Мартинез у 36. минуту.

21.25 - Само два минута трајало је славље навијача Борусије. Роналдо експресно изједначио. Борусија - Реал 1:1.

21.23 - Голом Левандовског Борусија повела са 1:0 против Реала.

21.22 - Ибра разбио одбрану Динама. ПСЖ у Загребу повео са 1:0.

21.08 - Манчестер Сити повео на гостовању у Амстердаму против Ајакса. Стрелац  Насри у 22. минуту.

 21.06 - Динамо експресно изједначио против Порта. Стрелац Гусев у 21. минуту.

21.00 - Голом Вареле у петом минуту Порто дошао до предности над Динамом из Кијева од 1:0. 

20.45 - Почело седам мечева Лиге шампиона у којима се састају: Ајакс - Манчестер Сити, Арсенал - Шалке, Борусија Д. - Реал, Динамо З. - ПСЖ, Порто - Динамо К, Малага - Милан, Монпеље - Олимпијакос.

19.52 - Зенит - Андерлехт 1:0 (крај). Стрелац Кержаков у 72 минуту из пенала. 

19.25 - Голом Кержакова из пенала, Зенит повео у 72. минуту са 1:0. 

18.48 - Зенит - Андерлехт 0:0 (полувреме). 

18.00 - Почела утакмица између Зенита и Андерлехта у Санкт Петербургу. 

17.10 - Невероватни Ћави, у преокрету Барселоне скоро сам надиграо читаву екипу Селтика. Једанаест играча из Глазгова имали укупно 193 додавања, Ћави - 183. 

17.05 - "Моји играчи још увек уче, па се надам да су добри студенти", изјавио Франк де Бур, тренер Ајакса, пред дуел са Манчестер ситијем. 

17.00 - После два кола, Зенит је на зачељу групе Ц, без бодова. Предстоји двомеч са Андерлехтом, што је последња шанса руске екипе да се укључи у борбу за прва два места.

16.55 - Мануел Пелегрини, тренер Малаге: "Не смемо потценити Милан. Росо-нери не играју најбоље ове сезоне, али у Лиги шампиона имају две победе и сигурно су тежак противник".

16.50 - Карло Анћелоти сматра да је дуел са Динамом кључан за лепу будућност "светаца" у Лиги шампиона. "Нисам сигуран у могућности ове екипе у Лиги шампиона, али се надам да ћемо дуго остати у такмичењу", изјавио италијански стручњак. 

16.40 - Ларс Рикен је 1997. године донео Борусији титулу шампиона Европе. Сада 36-годишњак сматра да "милионери" имају довољно знања и искуства да савладају Реал. "Прошла зезона у Лиги шампиона била је изузетно битна за млади тим Борусије. Већ против Ситија, играчи су показали да поседују завидан квалитет, право је време да против Реала покажу да су сазрели за велике домете", изјавио је Рикен.

14.40 - Навијачи Динама упорно одбијају да гледају Лигу шампиона. За меч са Пари Сен Жерменом продато свега 6.339 улазница. Меч против Порта на Максимиру гледало 4.483 гладалаца. 

13.30 - Златан Ибрахимовић не мора да тражи новац сакривен на трибинама Максимира. Швеђанин одлучио да, попут "краља Сунца" изабере вилу у парку Шошар, коју ће плаћати 40.000 евра месечно. 

12.36 - Утакмица највишег ризика игра се на Кипру, где ће АЕЛ дочекати Фенербахче. Очекује се да ће "зелену линију", која Кипар дели на турски и грчки део, прећи око 1.100 навијача Фенера.

12.11 - Шпански медији упозоравају на паклену атмосферу која играче Реала чека на Вестфалену. Уживајте...

Мечеви у уторак донели су много узбуђења и преокрета, а среда би требало да буде још динамичнија и узбудљивија. Дерби меч игра се на Вестфалену, где Борусија из Дортмунда дочекује екипу Реала.

"Милионерима" не иде најбоље у шампионату Немачке, али зато у Лиги шампиона пружају блиставе партије. У прошлом колу били су надомак победе против Ситија, сада је задатак још тежи, на ноге стиже Кристијано Роналдо и велики Реал.

У другом мечу "групе смрти", "грађани" стижу на Амстердам арену, где ће покушати да освоје планирана три бода против нимало наивног Ајакса. Гости су фаворит, али "копљаници" сигурно неће препустити Ситију цео плен без велике борбе.

Занимљиво ће бити и у Загребу, где су челници Динама пронашли начин да привуку гледаоце на стадион. Наиме, негде на Максимиру биће сакривено 125.000 евра, па се очекује да ће Бед блу бојси похрлити на стадион да потраже своју срећу.

У другом мечу групе А, Порто на Драгау дочекује Динамо из Кијева, а новинари ће покушати поново да пронађу мистериозног духа, који посећује стадион Драгао, чини се само у Лиги шампиона.

У осталим мечевима састају се: Зенит - Андерлехт, Арсенал - Шалке, Малага - Милан и Монпеље - Олимпијакос. Меч у Санкт Петербургу почиње у 18 часова, док ће остале утакмице кренути у стандардном термину од 20.45.

Радио-телевизија Србије ће директно преносити меч из Дортмунда на Првом програму, док кретање резултата са осталих мечева можете пратити на нашем Интернет порталу.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару