Реал и Малага без милости

Шпански клубови, Реал и Малага, обележили су ово вече у Лиги шампиона. Мадриђани убедљиви на гостовању у Амстердаму где су савладали Ајакс са 4:1. Малага немилосрдна на гостовању Андерлехту. Шпански клуб тријумфовао са 3:0. Порто остварио важан тријумф над ПСЖ-ом, Арсенал се мучио са Олимпијакосом, Шалке испустио предност против Монпељеа и узео само бод.

Фудбалери Арсенала победили су у Лондону грчки Олимпијакос са 3:1, док су немачки Шалке и француски Монпеље одиграли нерешено 2:2, у другом колу Групе Б Лиге шампиона.

Арсенал је повео голом Жервиња у 42. минуту, али је Костас Митроглу успео да изједначи у последњим тренуцима првог полувремена.

Нову предност лондонском тиму донео је Лукас Подолски у 56. минуту, а коначних 3:1 поставио је Арон Рамзи у четвртом минуту судијске надокнаде времена.

Монпеље је на гостовању у Гелзенкирхену дошао до бода голом Сулејмана Камаре у 90. минуту, иако су Французи скоро цело прво полувреме играли с фудбалером мање.

Французи су повели голом Карима Аит Фане у 13. минуту, а изједначио је Јулијан Дракслер у 26. минуту. 

Дефанзивац Монпељеа Гари Бокали направио је пенал у 52. минуту и добио директан црвени картон, а гол са 11 метара постигао је Клас-Јан Хунтелар.

Арсенал после два кола води на табели Групе Б са шест бодова, Шалке има четири, Монпеље један, док је на последњем месту Олимпијакос без бодова.

Фудбалери Малаге победили су у гостима белгијски Андерлехт са 3:0. Шпанска екипа повела је голом Елисеуа у последњим тренуцима првог полувремена, а на 2:0 повећао је Хоакин Санчес у 56. минуту из пенала. Коначних 3:0 за Малагу поставио је својим другим голом Елисеу у 64. минуту.

Малага после два кола води на табели Групе Ц са максималних шест бодова, Милан је други са четири, Андерлехт има један, док је Зенит на последњем месту без бодова.

Фудбалери Динама из Кијева и Порта победили су у другом колу Групе А Лиге шампиона. Украјинци су голом Олеха Гусева у трећем минуту дошли до предности против загребачког Динама, а коначних 2:0, поставио је Јосип Пиварић аутоголом у 33.

Порто је голом Џејмса Родригеса у 83. минуту победио Пари Сен Жермен (ПСЖ) и тако заузео лидерско место у групи.

После другог кола Групе А, Порто је на челу табеле са шест бодова, док су ПСЖ и Динамо Кијев на деоби другог места са три бода. На зачељу табеле је Динамо из Загреба без бода.

Фудбалери Реал Мадрида победили су Ајакс у гостима, док су Манчестер сити и Борусија Дортмунд одиграли нерешено у другом колу Групе Д Лиге шампиона.

Реал Мадрид је у Амстердаму победио Ајакс са 4:1, уз хет-трик Кристијана Роналда. Мадриђани су до водјства дошли у 42. минуту голом Кристијана Роналда. На 2:0 повисио је Карим Бензема почетком другог полувремена.

Ајакс је ухватио прикључак у 56. минуту када је Никлас Моисандер смањио резултат. Кристиано Роналдо је головима у 79. и 81. минуту осигурао победу Реала и тако Мадриђане учврстио на врху табеле.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару