Шкендија задовољна и ремијем

Партизан је фаворит, али у фудбалу је све могуће. Нећемо се предавати. Уосталом, покушаћемо да победимо, али нећемо бити незадовољни ни нерешеним резултатом, или минималним поразом, рекао је тренер Шкендије Ћатип Османи уочи меча са Партизаном.

Тренер македонског фудбалског прволигаша Шкендије Ћатип Османи изјавио је да с оптимизмом очекује меч другог кола квалификација Лиге шампиона против Партизана.

"Партизан је фаворит, али у фудбалу је све могуће. Нећемо се предавати. Уосталом, покушаћемо да победимо, али нећемо бити незадовољни ни нерешеним резултатом, или минималним поразом", рекао је Османи на конференцији за новинаре.

Он је напоменуо да је Шкендији ово први наступ у Европи.

"Припремили смо се најбоље што смо могли и сутрашњу утакмицу очекујемо максимално спремни. За нас је ово први наступ у Европи и битно је како ћемо се представити", рекао је тренер Шкендије и додао ће његов тим играти "ослоњен пре свега на колективни, а не на појединачни квалитет".

Он је захвалио на "лепом дочеку у Београду" и додао да се нада да ће сутра на стадиону бити исто "у безбедносном и сваком другом смислу".

Фудбалер Шкендије Неби Мустафи је поручио да је предност македонског тима чињеница да су играчи претежно млађи и да "желе да се докажу".

Он је истакао да је свакако отежавајућа околност што навијачи Шкендије неће бити на трибинама али то "може да буде добра ствар, јер се на тај начин избегавају инциденти, због којих би утакмица изгубила смисао".

Потпредседник Шкендије Идриз Ибиши рекао је да је "револтиран одлуком УЕФА да забрани навијачима Шкендије долазак у Београд".

"Шкендијини навијачи су се поправили у последње време и не праве инциденте. Револтирани смо због одлуке да им се забрани долазак. Фудбал је спорт, а не политика", рекао је Ибиши.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару