У Лондон по победу

"Не желимо да завршимо такмичење без бодова и зато идемо на Емирејтс по победу. Сигурно нећемо путовати тамо да би се предали", рекао је Алмами Мореира уочи меча између Партизана и Арсенала у Лиге шампиона. Предстојећи меч дерби енглеског и српског фудбала, сматра капитен Младен Крстајић.

Пет утакмица један постигнут погодак и ниједан освојен бод биланс је Партизана у овосезонској Лиги шампиона. Иако у последњем колу гостују лондонском Арсеналу, којем је неопходна победа да би осигурао пролазак у осмину финала елитног такмичења, црно-бели су оптимисти.

"Не желимо да завршимо такмичење без бодова и зато идемо на Емирејтс по победу. Сигурно нећемо путовати тамо да би се предали", рекао је фудбалер Партизана Алмами Мореира.

Он је нагласио да су црно-бели као најефикаснија екипа у првенству заслужено на челу табеле.

Капитен Партизана, Младен Крстајић позвао је саиграче да у судару са фаворизованоим противником дају све од себе.

"Морамо да пружимо максимум, поготово млади играчи. Морају да се докажу. Сувишно је причати о Арсеналу. Ми ћемо дати 100 одсто да им парирамо колико је то могуће", рекао је Крстајић.

"Нажалост, нисмо до сада освојили ниједан бод, али у среду имамо још једну шансу. Морамо да се опустимо, јер немамо шта да изгубимо, играћемо против врхунских играча. Уверен сам да можемо да оставимо добар утисак", додао је он.

Крстајић је нагласио да ће у среду на стаиону Емирејтс бити дерби између енглеског и српског фудбала, имајући у виду чињеницу да су обе екипе првопласиране у својим шампионатима.

Један од ретких Партизанових играча који је већ осетио атмосферу у Арсеналу је млади штопер Стефан Савић, који је био на проби у лондонском клубу.

"Тренирао сам на том стадиону, али то нема везе са утакмицом. Наша жеља је да се у последњем мечу ове године представимо у најбољем светлу. Са репрезентацијом Црне Горе сам играо на Вемблију против Енглеске и извукао повољан резултат. Надам се да ће тако да буде и у среду".

Дефанзивац Партизана је рекао да га најтежи посо очекује о у дуелима са Насријем, Аршавином, Шамаком и осталима.

"Најважније је да не примимо гол у уводним минутима, јер Арсенал тада може бити веома опасан".

Број коментара 25

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару