Разлика у класи пресудна

"После пораза од 3:0 код куће, могу само да кажем да је Шахтјор показао велику разлику у класи. Држали смо се до 55. минута, а после је само било питање како ће резултатски да се заврши меч", рекао је тренер Партизана Александар Станојевић, после меча са украјинским шампионом.

Тренер Партизана Александар Станојевић оценио је да је Шахтјор показао велику разлику у класи, на утакмици у Београду и да му је жао што његов тим до сада у Лиги шампиона није освојио ниједан бод.

"После пораза од 3:0 код куће, могу само да кажем да је Шахтјор показао велику разлику у класи. Држали смо се до 55. минута, а после је само било питање како ће резултатски да се заврши меч", рекао је Станојевић новинарима, после утакмице петог кола Групе Х.

"Ова утакмица и играње у Лиги шампиона били су велика школа за нас, али очигледно је да нам у сваком мечу противник даје бар један лак гол, док ми увек тешко долазимо до шансе", нагласио је тренер српског шампиона.

Партизан је изгубио свих пет утакмица ове сезоне у Лиги шампиона, а у последњем колу га чека гостовање код великог Арсенала у Лондону.

"Пре почетка такмичења рекао сам само да би ми било жао да завршимо с нулом. Жао ми је, јер нам предстоји гостовање код Арсенала, који је у последње две утакмице на свом терену дао 11 голова. Пробаћемо тамо да спасемо част", додао је Станојевић.

Тренер шампиона Србије казао је да жали што тим није освојио ниједан бод у двомечу са Брагом, у коме је, према његовој оцени, био најближи томе. Новинаре је занимало шта треба да се деси да Партизан одигра боље следеће сезоне.

"Требају нам заиста квалитетна појачања. Не баш она која доводе Шахтјор и Арсенал, али већа улагања у квалитетна појачања. Тек тада бисмо имали шансу да одиграмо изједначено са јаким ривалима", рекао је Станојевић.

Најбољи стрелац Партизана ове сезоне, Клео, рекао је да је јако тужан због пораза, али да ће тим покушати да уради више следеће сезоне.

"Дали су нам три гола из четири шансе. У првом полувремену, били смо најмање равноправни. Много сам тужан, много ми је жао због овог пораза. Лига шампиона је велика школа. Сада треба да се концентришемо на домаће такмичење, поново освојимо титулу и пробамо још једном следеће године", рекао је Клео.

Број коментара 35

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару