Офанзивом до тријумфа

Играћемо офанзивно, што је наше генерално опредељење. Желели смо да победимо и Арсенал, па можете мислити са колико жара и воље улазимо у меч против Браге, рекао је тренер Партизана Александар Станојевић. Капитен црно-белих Младен Крстајић уверен да ће уз помоћ публике Партизан доћи до прве победе у Лиги шампиона.

Калкулација више нема, против Браге српски шампион Партизан ће морати да игра офанзивно. Ово су најавили тренер црно - белих Александар Станојевић и капитен екипе, Младен Крстајић.

Према њиховим речима, жеља да се забележи прва победа у европској елити је огромна, па се најављује маскимална офанзива са прилично ризика.

"Партизан ће играти много офанзивније него у Браги, јер желимо да покажемо да наша добра игра у Португалији није била случајна. Ми смо и у Браги имали већи посед лопте, а то желимо да остваримо и сутра, уз већу ефикасност", рекао је на конференцији за новинаре Станојевић.

Тренер Партизана је изјавио да су сви фудбалер здрави и спремни за игру и додао да руководство клуба не врши никакав присак нити намеће императив победе.

"Играћемо офанзивно, што је наше генерално опредељење. Желели смо да победимо и Арсенал, па можете мислити са колико жара и воље улазимо у меч против Браге", рекао је Станојевић.

Крстајић сматра да ће сутрашња утакмица бити веома тешка, али да Партизан уз помоћ навијача може да додје до прве победе у Лиги шампиона.

"Подигли смо форму и играмо много брже него на претходним утакмицама. Иако многи тако не мисле, сматрам да смо у Браги играли много боље него што критичари тврде, а надам се да ћемо то сутра доказати победом", рекао је Крстаић.

Он је додао да су играчи свесни значаја меча и додао да ће услов за победу бити да се игра мирно и са пуном концентрацијом свих 90 минута.

"Јасно нам је пред каквим се задатком налазимо, али верујем да ћемо уз помоћ навијача успети да остваримо циљ", рекао Крстајић.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару