Не дирајте "тобџије"

Уочи меча са Арсеналом Партизан је замолио своје навијаче да не ураде ништа што би угрозило безбедност гостију из Лондона. Из клуба је апеловано да на стадион дођу само они гледаоци са картама, као и да се за време меча не праве инциденти.

Меч са Арсеналом се приближава, све припреме су завршене, једино је остала брига за безбедност гостујућих навијача. Фудбалски клуб Партизан апеловао је на своје навијаче да госте са Острва дочекају пријатељски.

"Наш град ће у уторак бити домаћин великог спортског спектакла...У Београд ће допутовати преко хиљаду навијача Арсенала. Покажимо наше традиционално гостопримство, љубазност и отвореност... Ово је прилика да избришемо ружне трагове из блиске прошлости и немојмо је пропустити. Потпуна безбедност и пријатељски однос према навијачима Арсенала наредних дана мора бити приоритет свих Београђана...".

Из клуба такође апелују да су карте за овај меч одавно распродате и да на стадион долазе само они који који су купили улазницу.

"Интересовање за утакмицу је превазишло сва очекивања и све улазнице су продате. Нико ко нема улазницу не треба да се упућује према стадиону, а они који су имали срећу да је обезбеде треба да се потруде да на стадион уђу најмање пола сата пре почетка утакмице и да при доласку користе средства јавног превоза. Молимо гледаоце да по доласку на стадион заузму своје место, не задржавају се на улазима, пролазима и степеницама. Ови простори морају бити потпуно испражњени и никоме неће бити дозвољен боравак на њима...".

Када је у питању понашање на самом стадиону из клуба подсећају да се свако кршење закона строго кажњава.

"Користимо прилику да скренемо пажњу да сваки покушај уласка у спортско борилиште представља кривично дело и повлачи за собом затворску казну... Потрудимо се да утакмица остане упамћена по јединственој атмосфери, без инцидената, која ће наш град трајно обележити као светлу тачку на спортској мапи Европе", наводи се између осталог у саопштењу.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару