"Гробари" нападнути у Бриселу

Навијачи Партизана нападнути у Бриселу. Према незваничним информацијама, тројица примљена у болницу. Један навијач је оперисан, а захват је трајао осам сати. Другом навијачу је теже повређено око, а трећи је пуштен са 15 копчи на глави. Конзул амбасаде Србије у Бриселу Драган Милојевић поподне ће имати потпуне и потврђене информације.

Четворица навијача Партизана повређена су у Бриселу пре утакмице са Андерлехтом, када их је напала група људи која нема везе са фудбалом. 

Очевидац догађаја рекао је агенцији Бета да се десетак навијача Партизана шетало Бриселом пре почетка утакмице, када их је напала већа група људи и почела да туче.

Четворица су повређена, од чега су тројица превезена у болницу, док је полиција остале спровела до стадиона. Полицајци су навијачима рекли да њихови нападачи немају везе са фудбалом. 

Човек који је присуствовао догађају рекао је агенцији Бета да је тучу посматрало неколико полицајаца који се нису мешали, а пребијање једног од њих описао је као "линч".

Конзул амбасаде Србије у Бриселу Драган Милојевић рекао је агенцији Бета да није још ступио у директан контакт са нападнутим навијачима, али да је чуо непотврђене информације да су тројица навијача примљена у болницу, од којих су двојица задржана.

Једном навијачу је теже повређено око, а на другом је извршена операција која је трајала осам сати. Трећа особа која је примљена у болницу пуштена је са око 15 копчи и она ће се можда данас вратити у Србију.

Милојевић је рекао да ће касније поподне имати потпуне и потврђене информације.

Белгијска новинска агенција Белга наводи и да је око 150 хулигана из Брисела дивљало после елиминације Андерлехта, као и да су покушали да се пробију до гостујућих навијача, али да их је кордон полиције спречио у томе уз помоћ водених топова.

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару