Читај ми!

Муке по Рајану

Круг као да се окренуо за Рајана Гигса, легендарног фудбалера Манчестер Јунајтеда. На почетку каријере био је редован у рубрици “ко је са ким”. Сада, 20 година од када је почео да игра фудбал опет се налази у текстовима исте садржине. Штета.

 

Алекс Фергусон, одушевљен играма младог Велшанина, недељама је одлазио у стан његових родитеља да их убеди да уместо за градског ривала Сити, потпише за Манчестер Јунајтед.

"Добро, хоћемо ли Вас видети и у четвртак поново, сада када смо ово завршили", питала је помало љутито, али ипак са дозом задовољства, мајка тада 14-годишњег дечака.

Она га је и пријавила тренеру када је заглавио на журки саиграча Лија Шарпа. Фергусон, који је ишао на вечеру у Престон, окренуо је кола, упао у кућу, растурио журку, а Гигс никада није заборавио са каквом лавином беса се сусрео.

Веровали или не, он је на почетку каријере био већа звезда од свог некадашњег саиграча Дејвида Бекама. Гигс је тај који је први привукао огромну пажњу медија који су преносили "искрене" исказе многобројних девојака о томе како су провели ноћ.

"Гигси ми је синоћ четири пута дао гол!", гласио је наслов у једном од најпопуларнијих таблоида у Уједињеном краљевству.

У међувремену се смирио, оженио дугогодишњом девојком Стејси Купер, добио двоје деце... И освојио 12 титула првака Енглеске (Аренал их има укупно 13), две титуле првака Европе и небројено различитих купова.

Да би продужио каријеру, почео је здраво да се храни, да ради вежбе ван тренинга и иде на јогу.

Са 37 година добио је још један продужетак уговора, јер игра фантастично. Али поново је упао у таблоидни млин. Фото-модел у покушају да постане глумица, Имоџен Томас, претила је да ће обелоданити њихову аферу, што је помогло њеној афирмацији и окрњило углед који је тешко изградио у претходних 15 година.

И сада, опет, афера, пред један од најважнијих мечева у каријери тог невероватног фудбалера. Има само једна добра ствар у вези са тим - нико боље од њега не би могао да се носи са таквом ситуацијом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару