Балотелију одзвонило

"Супер Марио" броји последње дане у Интеру. Тако сви сматрају осим Масима Моратија. После утакмице са Барсом Балотели бацио дрес на под. Матераци подивљао. Занети: Он није део тима. Деки: Понаша се као дете. Ибрахимовић: Чудо невиђено. Мурињо и Ћави се покошкали у тунелу.

Изгледа да је кредит који млади Балотели има код првог човека Интера, Масима Моратија, неограничен. Док сви желе да виде леђа "Супер Марија", Морати упоран у намери да укроти необузданог фудбалера. 

"Важна ствар је да се поново укључио у тим. Оно јуче је било јавно самоубиство Балотелија, он је човек који има проблема и они не нестају", рекао је Морати, али и поред бројних испада младог Балотелија, истакао да га жели у тиму, јер је "велики таленат".

Први човек "неро-азура" очекује да су проблеми тек пред Балотелијем, јер има тежак задатак да поново купи навијаче после синоћњег инцидента.

"Моја намера је да задржим овог момка због талента и карактера. У животу, морате знати да решите препреке, да не дајете мишљења, него да лечите ствари", рекао је Морати.

Марко Матераци умало није прегазио младог Балотелија, који је по завршетку утакмице против Барселоне у тунелу бацио дрес на под, док су се истовремено, недалеко одатле, наводно покошкали и Ћави Хернандез и Жозе Мурињо.

"Видео сам да је Матераци навалио на Балотелија и напао га у тунелу. Никада нисам видео нешто слично. Да сам био на месту Матерација, оставио би Марија на миру. Ипак, Матераци га је напао, што ме потпуно пренеразило. Да је нешто слично учинио мени, исте секунде бих га 'сложио' на под", рекао је Златан ИБрахимовић италијанској телевизији РАИ.

"У Барселониној свлачионици нисмо се могли начудити његовом понашању. Сви смо највише о томе разговарали", рекао је Ибракадабра.

Матерацијева реакција, суштински, била је само наставак проблема који су настали још када је Балотели почео да се гестикулацијама обрачунава са навијачима Интера, који га "прозивају" већ дуже време, посебно пошто је у локалној телевизијској емисији обукао дрес највећег ривала, Милана.

Дејан Станковић био је, такође, изненађен понашањем младог нападача.

"Ни ја нисам увек био миљеник навијача, али то је нормално. Код куће имам троје деце и како се понашају они, тако се понаша и Балотели", рекао је Станковић.

За разлику од Моратија, увек смиреном капитену Интера Хавијеру Занетију, овог пута је прекипело.

"Увек смо били уз њега, помагали му, тешили га и давали снаге и поверење за даље. Но, ово више нема смисла. У вечери када смо победили Барселону он се понео потпуно непрофесионално. Он дефинитивно није део тима. Док су сви славили он је одбацио дрес Интера", рекао је Занети.

Поред тога што је окренуо скоро читав тим против себе, и што је одавно навукао гнев навијача, ту није крај проблемима Балотелија.

Група навијача Интера је након меча опколила "Супер Марија", који је уз помоћ обезбеђења дошао до аутомобила.

Балотелијев инцидент бацио је сенку на велику победау Интера над, по многима, најбољом екипом у Европи, а то су умало урадили и Мурињо и Ћави, који су се, наводно, покошкали у тунелу, када је Шпанац вербално напао судију. Али, оба актера свађе брзо су ретерирала, изражавајући огромно поштовање према лику и делу оног другог.

Нема дилеме, полако зе захуктава атмосфера за величанствен реванш следеће седмице на Кампу Ноу.

Број коментара 27

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 03. јул 2024.
18° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару