"Супермарио" се покајао

Млади фудбалер Интера "спустио лопту". Обожавам фудбал и желим да играм, извињавам се свима, рекао Балотели. Мурињо одлучује о судбини младог репрезентативца.

Иако су сви већ помислили да су контроверзном фудбалеру Интера Марију Балотелију одбројани дани у шампиону Италије, млади репрезентативац се извинио клубу због ситуације коју је изазвао, иако на званичном сајту миланске екипе нису наведени разлози због чега.

Млади фудбалер је већ месецима главна вест спортских часописа, али не због заслуга на терену, већ понашања у јавности, због чега су га многи већ прозвали "несташним момком италијанског фудбала".

"Извињавам се због ситуације коју сам недавно створио. Ја сам први испаштао због тога, јер обожавам фудбал и желим да играм. Сада ћу у тишини чекати како бих могао поново да будем користан тиму", рекао је 19-годишњи нападач.

Балотели је према извештајима медија пре објављивања саопштења разговарао са тренером Жозеом Мурињом, који га је изоставио из тима на претходних пет утакмица.

Да подсетимо, већ неколико пута ове сезоне је млади репрезентативац Италије улазио у отворен сукоб са португалским тренером. Односи између њих двојице су кулминирали 14. марта, када се причало чак и о физичком обрачуну.

Више пута је ове сезоне Балотели "оплео" по Португалцу, изјављујући како он није добар тренер и да је екипа све успехе остварила својим квалитетом и пожртвованошћу на терену, а не заслугама Муриња.

Поред тога, фудбалер пореклом из Гане се непромишљено сликао у дресу најљућег ривала Милана, чиме је разљутило и Муриња и многобројну армију навијача "неро-азура".

Наредну утакмицу Интер ће играти у суботу са Болоњом када због картона неће моћи да рачуна на неколико играча. Остаје да се види да ли је Мурињо опростио младост и лудост Балотелија, који је ове сезоне постигао седам голова на 10 утакмица за Интер.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 03. јул 2024.
18° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару