Романов шопинг против депресије

Власник Челсија се спрема да депресију због испадања из Лиге шампиона излечи на проверен начин, куповином. Карло Анчелоти је, како наводе, британски медији добио чек на 100 милиона фунти и време да до лета разгледа излоге.

Роман Абрамович одржао је од пораза на Стамфорд бриџу два састанка са Карлом Анчелотијем. На првом му је рекао да не мора да се брине за посао, упркос делиријуму одушевљења који је изазвао, додуше кратки, повратак Жозеа Муриња. Други да му каже да на располагању има 100 милиона фунти за довођење појачања.

Тих 100 милиона фунти највећа је количина новца која ће бити потрошена на појачања још од како се на Фулам роуду обрео Мурињо, а међу "метама" двојца Абрамович-Анчелоти су Фернандо Торес, Серхио Агуеро, Мајкон, Бастијан Швајнштајгер, нови голман и гомила других имена.

Британски медији наводе да Челси још "гађају" Френка Риберија, Давила Виљу, Анхела ди Марију, Луку Модрића, Марека Хамшика, Џека Родвела, Стивена Пијенара, Мусу Дембелеа и Даријо Срна.

Истовремено, Челси се спрема да, на овај или онај начин, растера читав низ играча за које је процењено да више немају шта да траже на Стамфорд бриџу, укључујући Џоа Кола, Иларија, Паола Фереиру, Дека, Белетија и, на концу, Николаса Ањелку, уколико не пристане да му се уговор продужи на само годину дана.

Како наводе извори из Челсија, очекује се да Анчелоти на лето доведе бар две звезде и неколико младих талената, али и голмана који би могао да конкурише Петру Чеху.

Такође, спрема се и велика чистка у стручном делу тима, па ће посебна комисија наредних недеља анализирати учинак Анћелотијевих помоћника, Реја Вилкинса, Пола Клемента и Кристофа Лолишона, али и лекарског тима, који предводи Брајан Инглиш.

Инглиш се нашао на мети критика, јер су "плавци" током сезоне остали, због повреда, остали без неколико кључних играча, попут Мајкла Есјена, Ешлија Кола и Хосеа Босингве.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 04. јул 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару