Робињо, бунтовник без разлога

Бразилац Робињо, најскупљи играч у историји Премијер лиге, пакује кофере и налази се на излазним вратима Градског стадиона у Манчестеру. У клубу бесни на Бразилца јер се није појавио на добротворној акцији клуба.

Бразилац Робињо својим понашањем још једном је довео челнике Манчестер ситија "до лудила", и полако пакује кофере, преносе британски медији.

Тренер Манчестер ситија Марк Хјуз, разбеснео се јер се Бразилац, иначе најскупљи играч у историји Премијер лиге, није појавио на добротворној акцији коју је организовао клуб.

Робињо се наводно и подсмевао саиграчима који су кренули на акцију, док је он, без блама, кренуо кући.

Осрамоћени челници Ситија, толико су се разбеснели да су послали возача и ауто по Бразилца. Приморан, Робињо је дошао на добротворну акцију, са два сата закашњења, баш у тренутку када су деца која су се окупила да виде своје идоле, кренула кућама.

Очекивало се да ће Робињо на поменутом дешавању бити највећа атракција од свих играча, али је разочарао све присутне својим понашањем.

"Разочарани су сви, и деца, и родитељи. Сви знамо ко је крив за то. Мислим да су деца највише желела да виде Робиња. Остали су заиста били феноменални", рекао је један од присутних.

Марк Хјуз ће свакако казнити Бразилца због непрофесионалног понашања, јер клуб веома озбиљно схвата обавезе према друштву, и овог пута су свог присуства били ослобођени само Вејн Бриџ и Крег Белами, који су повређени.

Медији у Енглеској сматрају да је ово кап која је прелила чашу, и да је последњим инцидентом Робињо већ једном ногом на излазим вратима клуба.

Ово није први пут Бразилцу да се оглушио о инструкције клуба. Наиме, Претходне сезоне, Робињо је прекршио правила облачења, приликом гостовања Ситија у Копенхагену, на утакмици Купа УЕФА, јер је носио патике уз одело, и није ставио кравату.

Такође, био је кажњен са две недељне плате у Јануару јер је напустио тренинг камп Ситија без дозволе.

Медији су претходних месеци писали о могућем преласку Робиња у Барселону, а сада ће вероватно и Каталонци видети прилику, и кренути у "акцију".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 04. јул 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару