Мурињо очекује поклон од новинара

Харизматични стратег Интера, Жозе Мурињо, на конференцији за новинаре проговорио о сукобу са новинаром Андреом Рамацотијем. Мурињо рекао да очекује божићни поклон од новинара, јер га је учинио познатијим од презимењака Ероса.

Тренер Интера Жозе Мурињо, први пут се јавно огласио поводом инцидента са новинаром, након утакмице са Атлантом у недељу.

Медији већ неколико дана пишу да је Мурињо након утакмице са Аталантом, вређао новинара Андреу Рамацотија, и да га је и физички напао.

„Истина је да сам вређао новинара. Истина је и да ми је речник био вулгаран. Није истина да сам га напао и био агресиван", рекао је Мурињо ка конференцији за новинаре.

Португалац је покушао да објасни да није једини крив за ту ситуацију, али признаје да није користио адекватан речник у обраћању Рамацотију.

"Није то последица недељних догађања, већ процес који траје месецима. Ја сам крив јер сам вређао новинара, он је крив јер је знао каква је ситуација у питању, а моји сарадници су криви јер су му допустили да ми приђе. Не желим новинаре близу аутобуса након утакмице, постоје просторије за новинаре", покушавао је да се оправда Мурињо.

Иако признаје кривицу, одбија натписе медија да је физички насрнуо на новинара, и нагласио је да је Рамацотију већ неколико пута рекао да не жели новинаре у близини аутобуса.

"Већ месецима говорим да не желим новинаре близу аутобуса, а то је зато што желим да заштитим играче. Три-четири пута сам то рекао и Рамацотију, али и људима задуженим за сигурност. У Бергаму сам први пут користио вулгарности уместо „господин" приликом обраћања Рамацотију, а није се догодило ништа више од тога. Није било никакве агресије, како медији пишу", додао је Мурињо.

На крају конференције, харизматични Мурињо је покушао да све окрене на шалу, и тако се „провуче".

„Нећу се јавно извинити, јер се није радило о јавном проблему. Извинићу се њему, у четири ока. Од њега очекујем божићни поклон, јер сам га учинио славнијим од презимењака Ероса", нашалио се Мурињо на крају, и додао да ће исто поновити пред дисциплинским судом италијанског савеза.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 04. јул 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару