Побеснели Арсен

Фудбалери Арсенала упознали су и тамнију страну свог менаџера Арсена Венгера. У полувремену првенствене утакмице са Ливерпулом, Арсен Венгер је "подивљао", што је изненадило његове пулене који нису навикли на таквог Арсена.

Експлозија на Енфилду. Кључало је на стадиону, између фудбалера Ливерпула и Арсенала, а изгледа и у свлачионици Арсенала на полувремену.

Наиме, при резултату 1:0 за Ливерпул, Арсен Венгер је, мало је рећи подвикнуо својим пуленима, и тако их очигледно натерао да преокрену резултат у наставку.

Дефанзивац Томас Вермелен признао је да је био шокиран Венгеровом реакцијом, док је капитен Сеск Фабрегас истакао да је подизање гласа, од стране менаџера, уродило плодом.

"Менаџер нам је рекао у полувремену да нисмо достојни да носимо дрес Арсенала, и био је у праву. Никада га нисам видео таквог, никада није био толико бесан. Међутим, уродило је плодом, и у наставку смо одиграли једно од најбољих полувремена до сада", рекао је капитен "тобџија".

Венгер није желео да открије шта се све издогађало у свлачионици, али је рекао да није смео да допусти да његов тим изгуби још једну велику утакмицу, након Манчестера и Челсија.

"Не могу рећи шта се све догодило у свлачионици, али нешто је било потребно урадити, јер смо врло лако могли да примимо још који гол. Изгледало је као да играмо са 'подигнутом ручном'. Ушли смо у утакмицу са страхом да ћемо изгубити још један дерби", рекао је Венгер.

"Ако су моје речи допринеле преокрету, онда одлично. Ако неки од играча кажу да су изненађени, ни то није лоше, кад после 13 година на клупи и даље могу да изненадим играче", рекао је Венгер.

Арсенал је на крају славио са 2:1, аутоголом Џонсона, и феноменалним голом Аршавина, који је изгледа кобан по "црвене".

Арсенал се овом победом прикључио озбиљније трци за титулом, јер је Челси одиграо 3:3 са Евертоном, док је Манчестер јунајтед поражен од Астон виле.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 04. јул 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару