Бербатов поново на мети мафије

Фудбалер Манчестер јунајтеда, Димитар Бербатов поново се нашао на мети бугарске мафије. Непознате особе покушале да изнуде од фудбалера 500 хиљада фунти. После разговора са мафијашима, Бербатов се са породицом вратио у Енглеску.

Најбољи стрелац бугарске репрезентације, Димитар Бербатов, након десет година поново се нашао на мети бугарске мафије.

Непознате особе су, како преноси "Дејлимејл", пре неколико дана запретиле Димитровој мајци да ће киднаповати супругу фудбалера Елену, и њихову кћеркицу Деу, уколико им фудбалер Манчестер јунајтеда не исплати пола милиона фунти "за заштиту".

Нападач Јунајтеда није желео да позове полицију, јер је добио информацију да су и поједини припадници МУП-а Бугарске умешани у покушај изнуде. Уместо да позове полицију, Бербатов се састао са мафијашима, који су након разговора са њим одустали од претњи.

Медији у Енглеској наводе да је и Алекс Фергусон, чим је чуо за претње Бербатову, инсистирао да клуб пошаље авион по њиховог фудбалера и његову породицу.

Бугарском репрезентативцу ово није први пут да има посла са бугарском мафијом. Још као тинејџер, био је киднапован од стране банде убијеног криминалца Георгија Илиева, једног од босова бугарског подземља. Тада је Илиев покушао да наговори Бербатова да пређе из софијског ЦСКА у Левски из Ћустендила.

Током лета ове године, Бербатов је још једном имао проблема са бугарским подземљем. Бербатов је тада наводно послао смс поруку Николети Лозановој, једној од најпознатијих бугарских лепотица, што се није свидело њеном момку, водећем бугарском криминалцу Георгију Стоилову. Тада је такође добијао претње од бугарског подземља.

Сада у Манчестеру је свакако сигурнији, али се за сваки случај, Јунајтед побринуо за додатно осигурање око његове куће.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 04. јул 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару