Дан (скоро) као и сваки други...

Погледајте како изгледа Милано пред најважнију и највећу утакмицу коју европски (па и светски) клупски фудбал имају...

19.45 – У Милану се налазе Пеле, Роналдо, Роналдињо, Кристијан Бобо Вијери, Роберто Карлос... 

19.40 – Атмосфера још увек далеко од запаљиве. Репортер РТС-а са лица места преноси да је приметно више навијача клуба са "Висенте Калдерона"...

19.30 – Долазак фудбалера Атлетика.

19.25 – Фудбалер кога не треба посебно представљати...

19.10 – Како је пехар Лиге шампиона стигао на Сан Сиро...

18.40 – У Милану је и Мајкл Џексон...

18.30 – Атмосфера се захуктава и у Мадриду. Ово су навијачи Реала, који се спремају да гледају дуел на видео-биму на "Сантијаго Бернабеу" стадиону...

Поранио је Милано, велики дан је био пред овим градом. Јутарњу идилу нарушила би повремено песма припитих навијача који нису ни спавали.

Кафа у кафићу надомак Дуома, у самом центру, није скупа - 1,3 евра за капућино, вероватно најбољи који сам икада попио. Цена зависи и од тога да ли се пије за шанком, без задржавања, или ћете сести и сачекати конобара.

Већ два дана траје фешта у граду, а данас је достигла врхунац. Синоћ је на тргу пуштао музику Бени Бенаси.Данас је, поред осталих извођача, ту бити и Гаиска Мендијета. Шпански фудбалер је постигао гол за Валенсију у финалу 2001. године против Бајерна. Баш у Милану.

Од Дуома, па све до Пиаца Кастело... (2-3км), све је у знаку Лиге шампиона и њених спонзора.

На штандовима Мастеркарда је бесплатно шишање, а може се учествовати у наградној игри, где очитавањем картице можете добити потписан дрес Ђиђија Буфона (нисам имао ту срећу).

На тргу Дуомо је и пехар Лиге шампиона, где људи сатима чекају у реду како би се фотографисали.

Велики ред је и за УЦЛ Мегасторе, где се могу купити лопте, мајице и све остало са знаком такмичења.

На "стази шампиона" су посвете најуспешнијим клубовима у историји такмичења, ту је и галерија такмичења, а посетиоци могу играти фудбал 1 на 1, а могу се фотографисати и са картонским екипама Реала и Атлетика.

У једном кутку, прилично весели и распевани, навијачи - Бајерна! Дошли су да се проведу и добро им иде.

Данас је утакмица, па је сходно томе и атмосфера постајала све напетија са временом које је пролазило. За сада нема никаквих проблема између навијача два мадридска клуба, али ће они најватренији бити на различитим локацијама у граду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 30. јун 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару