Парис "осумњичена" за повреду Роналда

Од како су објавили вест да је на Реалову звезду Кристијана Роналда бачена клетва због које се повредио, шпански медији се утркују нагађајући која је то мистериозна дама решила да науди Португалцу. Осумњичена број један – Парис Хилтон.

Кристиано Роналдо пуни странице светских часописа и када не игра. Овог пута, поред њега, у главним улогама су вуду врач и једна жена.

Наиме, све је почело од наизглед неозбиљног таблоидног текста од прошлог уторка, у којем је Пепе, вуду врач из Малаге признао како је добио задатак да баци клетву, која ће проузроковати повреду једног од најбољих фудбалера света.

Идеја није потекла од неког љутог одбрамбеног играча или окорелог навијача, већ од извесне увређене жене. Врач је чак представио свој ценовник, па је рекао да је само Роналдова повреда коштала 15.000 евра, а да мистериозна дама, уколико жели пун третман, тј. уништење каријере, мора да плати много, много више.

Све би се вероватно завршило на томе, да се Роналдо дан касније није заиста повредио. Од тада се шпански медији утркују не би ли причу освежили са неким новим детаљем, Пепе је добио велики публицитет, а идентитет „наручиоца повреде" је делимично откривен.

"Једна жена ме је ангажовала да уништим Роналдову каријеру и ја то радим. То је посао, ја немам ништа лично против њега, али ћу ићи до краја", рекао је Пепе и додаје да чак ни молбе Роналдове мајке неће омекшати његово професионално срце.

Мистериозна жена је плавуша, богата, популарна и није из Европе, помогао је врач знатижељним шпанским новинарима. Они су наравно одмах прелистали богати албум из Роналдовог приватног живота и извукли осумњичену број један - наследницу Хилтон империје, Парис, коју је, како су раније писали таблоиди, Португалац оставио након једне ноћи.

Бизарни шоу се наставља, јер како пише "Ел Мундо Депортиво", извесни португалски исцелитељ Фернандо Ногуеира тврди да је ангажован да баци контра-чини и спречи да Кристиано Роналдо поново буде под утицајем вуду-лутке.

Број коментара 30

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 05. јул 2024.
19° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару