Компани: Не плашимо се Барселоне

Капитен фудбалера Манчестер ситија Венсан Компани рекао је да се његова екипа не плаши Барселоне и да верује да може да начини искорак у односну на прошлу годину, када су их Каталонци елиминисали у осмини финала Лиге шампиона. Сити ће у уторак од 20.45 угостити Каталонце у првој утакмици осмине финала.

После одличне игре и доминантног резултата од 5:0 против Њукасла у домаћем првенству Венсан Компани самоуверено очекује сличну игру и на интернационалном терену.

"У Лиги шампиона се боримо као што се боримо и у Премијер лиги. Историја нас учи да ми можемо само да напредујемо, што и чинимо претходних шест година. Не плашимо их се, нити можемо да се плашимо било кога, нарочито не на овом нивоу", казао је Компани за

Скај спорт.

Манчестер сити и Барселона састају се другу годину заредом у осмини финале Лиге шампиона, а претходне сезоне Каталонци су укупним резултатом 4:1 савладали "грађане" који ове сезоне желе да се реванширају и начине искорак у најјачем европском такмичењу.

"Желимо да се максимално спремимо за овај дуел... Мислим да су сви спремни за меч", казао је Компани и додаје да је Барселона "јединствен тим са јединственим играчима".

Он је оценио да Барселона утакмицу може да реши у тренутку и има велики број играча који праве разлику на терену једним индивидуалним потезом.

"У нападу имају врхуске играче (Лионел) Меси-Нејмар-(Луис) Суарес, али их се не плашимо и поред тога", казао је Компани.

Сити је за викенд у првенству Енглеске декласирао Њукасл са 5:0, док је Барселона на свом терену поражена од Малаге са 0:1.

Тренер каталонског клуба Луис Енрике рекао је да "порази увек тешко падају", али да верује да је то био само лош дан и да ће његови играчи у наредном мечу показати карактер.

Барселона је јучерашњи тренинг, по писању шпанских медија, обавила у потпуној тишини, а Енрике својим играчима није имао много шта да каже.

Сити ће у уторак од 20.45 угостити Каталонце у првој утакмици осмине финала Лиге шампиона, док ће се реванш на Камп Ноуу играти 18.
марта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару