Читај ми!

Морињо: ПСЖ је заслужио да победи

Тренер фудбалера Челсија Жозе Морињо оценио је да је Пари Сен Жермен у јучерашњем дуелу био бољи противник и да је заслужио да победи, пренели су британски медији. Пари Сен Жермен и Челси одиграли су синоћ у Паризу на стадину Парк Принчева нерешено 1:1 у првој утакмици осмине финала Лиге шампиона, а стрелац гола за лондонску екипу био је српски репрезентативац Бранислав Ивановић.

После утакмице Мурињо је честитао противницима а у анализама и изјавама није крио уверење да је ПСЖ био бољи, а Чесли срећнији тим. 

"Прво полувреме је било наше. ПСЖ нам је тада дозволио да контролишемо лопту и ретко су нас притискали, али у другом делу се све то променило. Да будем искрен... Ако је неко заслужио да победи, то је сигурно ПСЖ, а не ми", рекао је Морињо.

Жозе Морињо је посебно истакао заслугу голмана Челсија Тибо Куртоа који је сјајним одбранама допринео нерешеном резултату.

"Мислим да је 1:1 одличан резултат, прави показатељ онога што се дешавало на терену. Могу вам рећи да је наш голман имао одличан наступ, имао је две, три одличне одбране... Извукли смо се", казао је Морињо.

Ивановић је рекао да је његов тим извукао позитиван резултат у Паризу.

"Мислим да је резултат у првој утакмици позитиван за нас, можда имамо психолошку предност пре друге утакмице, али не можемо ни да се опустимо", истакао је Ивановић.

Он је казао да ће лондонски тим у реванш ући једнако мотивисани као у први меч.

"Ништа се неће променити у нашем приступу у другој утакмици, то ће бити веома тежак меч. Они имају сјајан тим и нападаче који могу у свакој утакмици да дају гол. Мораћемо да добијемо утакмицу у Лондону", казао је Ивановић.

Реванш утакмица у Лондону између Челсија и Пари Сен Жермена одиграће се 11. марта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару