Читај ми!

После ремија у Москви, Љајић и Пјанић у стриптиз бару!

Неколико играча Роме, међу њима и Љајић и Пјанић, после ремија против ЦСКА у Москви (2:2), проводили су се у стриптиз бару „Егоист голд“, наводе руски медији. У много оштријем тону на вест реаговали италијански представници седме силе.

Провод неколико фудбалера Роме у московском стриптиз бару главна је тема италијанске и руске спортске штампе. Након утакмице петог кола Лиге шампиона између ЦСКА и Роме (1:1), Адем Љајић, Миралем Пјанић, Марко Боријело и Данијеле де Роси "утеху" за примљени погодак у 93. минуту, који их је коштао два бода, пронашли су у познатом московском ноћном клубу "Егоист голд", наводе бесни италијански медији.

Уживали у плесу

"Ромо, куда идеш?", поставио је питање новинар Коријере дело спорта на насловној страници с фотографијом Де Росија, који се ухватио обема рукама за главу, и сликама играча Роме испред московског стриптиз клуба.

Италијански новинари наводе пример капитена Франческа Тотија, који је одмах након утакмице отишао у хотел, показавши какав је професионалац. Ипак, то није омело Љајића, Пјанића и остале да уживају у плесу атрактивних руских девојака.

У стриптиз клубу задржали су се два и по сата, а након што су изашли из клуба, замолили су новинаре да не објављују фотографије, и да имају на уму њихове породице у Италији, наводе апенински медији.

Међутим, разговор је умало прерастао у физички обрачун, јер је један од службеника римског клуба који се ту нашао запретио новинарима и фото-репортерима да ће им одузети опрему. Целу ситуацију објаснио је Де Роси.

Само посматрали

"Прошетали смо Црвеним тргом када смо одлучили да уђемо у овај клуб. Нисмо ништа радили, чак ни пили. Само смо стајали и посматрали. Ваше писање може уништити наше породице", рекао је везни играч Роме.

Након тога су отишли у хотел у нади да скандалозне фотографије неће бити објављене и да ће остати далеко од очију чланова њихових породица. Ипак, преварили су се.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару