Читај ми!

Барса није фаворит, него супер фаворит

Тренер Реал Мадрида Жозе Мурињо оценио је да је Барселона "супер фаворит" у Лиги шампиона, у чијем финалу могу да се нађу два фудбалска гиганта.

"Барселона није фаворит, она је супер фаворит. Дефинитивно ће играти у финалу, јер су јако добри", рекао је Мурињо недуго пошто је његов тим избацио АПОЕЛ у четвртфиналу Лиге шампиона.

 

Португалски тренер је тако оценио да његов бивши тим Челси нема никакве шансе против браниоца титуле Барселоне.

Реал је славио против кипарске екипе са укупно 8:2, док је Челси "преживео" Бенфику, славивши са 2:1, укупно 3:1, али је још од првог полувремена играо са играчем више, пошто је искључен Макси Переира.

Мадриђане у полуфиналу чека још један гигант, Бајерн Минхен.

"Врло опасан ривал. Ово је, међутим, полуфинале у коме желим да учествујем и у коме играчи желе да играју. Мислим да ће Европа уживати у њему", рекао је тренер који је са Интером освојо Лигу шампиона победивши Бајерн.

АПОЕЛ је ушао у историју пошто је постао први клуб са Кипра који је прошао у другу фазу Лиге шампиона, због чега је тренер екипе, српски стручњак Иван Јовановић, рекао да је поносан.

"Било је задовољство играти овде, у оваквој утакмици. Ово је круна каријере за све нас, а крајњи резултат није важан, јер треба да будемо поносни на цело наше учешће у Лиги шампиона", рекао је Јовановић после утакмице.

 

"Стекли смо велико искуство из ове две утакмице, а то искуство ће у будућности помоћи клубу, играчима и мени", додао је Јовановић.

Челси ће у полуфиналу против Барселоне имати прилику да јој се реваншира за непрежаљени пораз у полуфиналу 2009. године, када су причали да су судијски оштећени.

"Сви имају нека недовршена посла са њима. Они су најбољи тим на свету и биће фаворити, али ми много верујемо у себе. Морамо да играмо најбоље што знамо ако хоћемо да их победимо, а ја верујем да можемо", рекао је првотимац Челсија Френк Лампард.

Тренер лондонског тима признао је да његов тим није био на највишем нивоу против Бенфике, али је казао да верује да ће бити боље против Барселоне.

 

"Мислим да тим није блистао, као што смо се надали да ће се десити. Можда смо били мало уморни, али смо задовољни што смо победили и прошли даље, заслужили смо то у ова два меча", рекао је Ди Матео. 

Тренер Бенфике Жорж Жезуш није тако мислио.

"Били смо бољи у обе утакмице и јако сам поносан на своје људе. Имали смо играча мање дуже од сат времена, а опет смо били бољи и натерали смо Челси да делује просечно. Судија нас је неправедно казнио", рекао је Жезуш.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару