Обрадовић пред Макаби: Треба да одиграмо паметно и стрпљиво

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић каже да очекује захтевну утакмицу против Макабија из Тел Авива и да екипа треба да одигра паметно.

Кошаркаши Партизана у четвртак од 20.05 гостују у Хали "Александар Николић" Макабију из Тел Авива у четвртом колу Евролиге.

"Мислим да нас очекује веома захтевна утакмица. Треба да се припремимо да одиграмо паметно и стрпљиво и без срљања. Оно што је карактеристично за игру Макабија, имају висок ритам и за то су заслужни њихови бекови, чак и Ли, који се прокључио пре неколико дана. Ту су и Блат и Дибартоломео", рекао је Обрадовић новинарима после тренинга.

Тренер Паризана је упозорио упућује доста шутева за три поена после којих иде на скок у нападу.

"То су неке ствари на које морамо да обратимо пажњу, да им не дозволимо лаган контранапад и секундарни контанапад. Имају доста акција после тајм-аута. Мислим да нас очекује веома захтевна утакмица", рекао је Обрадовић.

Истакао је да не зна колико ће људи моћи да присуствује утакмици и да ће се све боље чути због мањег броја навијача.

Партизан је у прошлом колу забележио прву евролигашку победу, а Обрадовић наглашава да је важно што је екипа добро одиграла у преломним тренуцима утакмице.

"Мени је јасно докле овај тим може да иде. Важно је да екипа добро реагује, јуче је екипа добро реаговала. Видео-анализа је нешто што помаже играчима да схвате где су грешили", изјавио је тренер Партизана и саопштио да су сви играчи здрави и спремни за меч. 

Партизан после три кола има једну победу и два пораза, док Макаби има учинак 2-1.

четвртак, 17. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи