Читај ми!

Јасикевичијус: Очекујем тежак меч, Звезда је добро вођен и организован тим

Тренер кошаркаша Фенербахчеа Шарунас Јасикевичијус изјавио је да Црвена звезда добро вођен и организован тим и да очекује тежак меч. Упркос томе и он и тим очекују да ће доћи до победе пред домаћом публиком.

Стратег Фенербахчеа имао је пуно речи хвале на конференцији за медије пред дуел са црвено-белима и укратко је анализирао њихове квалитете и стил игре.

"Суочићемо се са противником који је одлично почео сезону. Као и ми, наш противник је сезону почео са две победе у Евролиги. Црвена звезда је тим са великим очекивањима ове године, са много искусних играча који добро читају утакмицу. Прошле године су нас победили на домаћем терену. То је физички јака екипа, која је добро вођена и организована, тако да нас очекује тежак меч", изјавио је Јасикевичијус, преноси клупски сајт.

Клуб из Истанбула у уторак од 19.45 часова дочекује Црвену звезду, у мечу трећег кола Евролиге.

Кошаркаш Фенербахчеа Сертач Шанли рекао је да екипа жели да победи и да ће играње пред домаћим навијачима тиму донети снагу.

"Добро смо започели нову сезону у Евролиги. Звезда је такође почела сезону као ми, са две важне победе. Сигурно ће бити тешка утакмица. Имамо неколико изостанака у тиму, али ћемо се борити да то надокнадимо", додао је турски кошаркаш.

Фенербахче и Црвена звезда су у прва два кола Евролиге остварили по две победе.

уторак, 15. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи