Читај ми!

Обрадовић: Очекује нас захтевна утакмица против Бајерна

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио je да очекује захтевну утакмицу против Бајерна у трећем колу Евролиге. Утакмица између Партизана и Бајерна биће одиграна у уторак од 20.45 часова у Београдској арени.

Обрадовић је подсетио да екипу Бајерна води Гордон Херберт.

"Ради се о човеку који је био светски првак са Немачком. Види се његов рукопис у игри тог тима, приликом сваког прекида се мења одбрана. Било да се ради о зонском пресингу или о зонској одбрани, 1-2-2 или 3-2 или о начину како бране игру човек на човеку", рекао је Обрадовић.

Додао је да је Бајерн одлична шутерска екипа.

"После тајм-аута имају специјалне ситуације постављене за њихове шутере, а имају и високе играче који шутирају за три, слично као против Реала", рекао је Обрадовић на конференцији за медије.

Тренер црно-белих је истакакао да Партизан очекује захтевна утакмица.

"Што се нас тиче, добар тренинг смо имали данас, после оног тренутка кад смо се скупили, имали смо свих 16 играча на тренингу. Митар Бошњаковић и Алекса Димитријевић су били са јуниорима, а сада су са нама. Ајзеа Мајк је почео да тренира. Играчи који су имали проблеме после Мадрида, су боље. Имају неке ситне проблеме, али су способни да тренирају", додао је Обрадовић.

Црно-бели су у прва два кола Евролиге поражени од Басконије и Реала.

"Прва утакмица у Београду, волео бих да навијачи схвате да играмо против тима који нам је приредио изузетно гостопримство. Да навијају за нас како инсистирамо, да нас бодре и да покажу поштовање према првом противнику у Арени ове године", истакао је тренер Партизана.

Црно-бели ће после Бајерна играти са Макабијем у Београду.

"Сви воле да играју код куће, нема путовања. Али, мислим да имамо утакмицу у Задру, све остало смо у Београду. Вероватно због дуплог програма не можемо да радимо у великон интензитету, неупоредиво је боље кад си ту", рекао је Обрадовић, који је потврдио да се Двејн Вашингтон прикључио тренинзима Партизана.

понедељак, 14. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи