Сферопулос: Недовић путује са екипом у Истанбул, Фенербахче има сјајан тим

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је данас да ће Немања Недовић путовати са екипом у Истанбул и истакао да ће "црвено-бели" морати да буду фокусирани на утакмици трећег кола Евролиге против Фенербахчеа.

Утакмица између Звезде и Фенербахчеа биће одиграна у утроак од 19.45 часова у Истанбулу.

"Фенербахче има две победе, одличан су тим. Они имају заиста сјајан ростер, који је веома комплетан. Можда имају повреде, али имају много квалитетних играча и евролигашко искуство. Знамо шта морамо да урадимо. Морамо да будемо веома концентрисани на наш план. Имају гласну публику, зато морамо да останемо фокусирани, не смемо да изгубимо ни минут концентрације. Држаћемо се плана и борити се да пратимо оно што смо замислили за ову утакмицу", рекао је Сферопулос на конференцији за медије.

Он је додао да ће Немања Недовић путовати са екипом у Истанбул.

"Недовић ће покушати да тренира данас, видећемо како ће ићи. Ићи ће дан за даном. Путује са нама, тако да ћемо одлучити сутра пре утакмице да ли је 100 одсто спреман за меч. Не желимо да ризикујемо повреду. Има мању повреду, не желимо да је погоршамо и изгубимо га на дужи период. Нећемо ризиковати, видећемо како је у последњем тренутку", додао је тренер Звезде.

Милош Теодосић се враћа у тим, пошто је због суспензије пропустио прва два меча у Евролиги.

"Теодосић је увек кључан за тим због свог квалитета и додатне вредности коју доноси. Уврстићемо га у ротацију да својим искуством и квалитетом помогне осталима и унапреди нашу игру", навео је Сферопулос.

Црвена звезда је прошле сезоне у оба дуела савладала Фенербахче.

"Не мислим да је важно. Прошла сезона је прошлост, а ова је нова сезона. Другачије су околности. Свака утакмица је другачија. Не верујем у традицију нити у прошлост. Верујем само у садашњост и морамо остати фокусирани. Нова сезона, нова игра, све је могуће", закључио је Сферопулос.

понедељак, 14. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи