Мега нанизала други пораз у АБА лиги

Кошаркаши Меге изгубили су на Новом Београду од Игокее резултатом 73:64 у шестом колу регионалне АБА лиге.

Мега нанизала други пораз у АБА лиги Мега нанизала други пораз у АБА лиги

После изврсног почетка сезоне и четири узастопна тријумфа у прва четири кола АБА лиге, Мега је данас нанизала други пораз у регионалном такмичењу. Након неуспеха у Сплиту пре недељу дана, млада екипа Марка Бараћа изгубила је и од Игокее у Хали спортова "Ранко Жеравица".

Гости из Републике Српске контролисали су дешавања на терену од првог до последњег тренутка. После првих десет минута игре имали су четири поена предности (11:15), а крајем другог квартала стекли су први пут двоцифрену залиху.

Мега је озбиљно запретила у трећој четвртини, када је заостатак свела на четири поена (49:53), али је Игокеа одговорила серијом 9:0 и почетком последњег периода поново стекла убедљивије вођство, које је до краја утакмице мирно сачувала.

Меги није помогла ни одлична партија Богољуба Марковића, који је забележио дабл-дабл учинак - 16 поена и 10 скокова. Петровић је убацио 14, а Кондић 10 поена за београдски тим.

Међу кошаркашима Игокее, који су погодили девет тројки из 21 покушаја (42,9 одсто успешности), истакао се Огњен Станковић са 13 поена. По 11 су убацили Илић и Џонс, а 10 поена Сакар Аним.

Мега ће у наредној рунди АБА лиге играти против екипе Будућности у Подгорици, док ће Игокеа, која је сада на скору 4-2, дочекати Борац из Чачка.

АБА лига, шесто коло:

Субота:
Партизан - Крка 96:63
Задар - Црвена звезда 77:84
Цибона - Дубаи 74:102

Недеља:
Мега - Игокеа 64:73
Борац - Сплит 61:73
Цедевита Олимпија - Будућност 71:91
Спартак - Морнар 20.00

Понедељак:
Студентски центар - ФМП 18.00

понедељак, 28. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи