Читај ми!

Сферопулос: Не знам да ли ће Недовић бити спреман за наредни меч

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је да не зна да ли ће Немања Недовић због повреде бити спреман за наредни меч.

Кошаркаши Црвене звезде савладали су Игокеу резултатом 91:68 у четвртом колу АБА лиге. Немања Недовић је због повреде пропустио вечерашњи дуел.

"Недовић има истегнуће мишића, на терапијама је, питање је од дана до дана. Не знамо да ли ће бити спреман за наредни меч", рекао је Сферопулос на конференцији за медије.

Тренер Звезде је честитао играчима на победи против Игокее.

"Честитам играчима на начину на који су одиграли утакмицу. Веома концентрисано, фокусирано уз добру одбрану. Играли смо против доброг тима способног да казни грешке. Свако ко је био на терену је имао добар приступ, одиграли смо добру утакмицу", навео је Сферопулос.

Најефикаснији у екипи Црвене звезде био је Мајк Даум, који је постигао 18 поена.

"Мајк има квалитет, може да донесе много решења са периметра, поста, али може да доминира и у рекету због висине. Дефанзивно даје доста енергије и одлично штити рекет. Он је играч који одлично одговара на све захтеве и задатке које постављам пред њега. Веома сам задовољан с њим, управо је играч какав смо очекивали и да ће да буде способан да помогне тиму", истакао је Сферопулос.

Црвена звезда ће у уторак, 15. октобра гостовати у Истанбулу код Фенербахчеа у трећем колу Евролиге, док ће три дана касније дочекати Барселону.

недеља, 13. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи