Кошаркаши Звезде победили Хапоел у припремној утакмици

Кошаркаши Црвене звезде савладали су у Хали "Александар Николић" Хапоел из Тел Авива резултатом 82:74 у припремној утакмици.

Црвено-бели су одиграли чврсту утакмицу и водили током читавог сусрета. Имали су у неколико наврата и 15 поена предности, па су меч без резултатске драме привели крају.

Тренер Звезде Јанис Сферопулос, који на овој утакмици није рачунао на Уроша Плавшића, поново је равномерно распоредио минутажу. На терен није излазио само млади Андреј Костић.

Најефикаснији у редовима црвено-белих био је Коди Милер-Мекинтајер са 12 постигнутих поена. Забележио је и четири скока, две асистенције и по једну блокаду и украдену лопту.

Пратили су га Лука Митровић са 11 поена и седам скокова, Џоел Боломбој са 11 поена и шест ухваћених лопти, док је 11 убацио и Никола Калинић, уз пет скокова. Двоцифрен је са 10 поена био и Дејан Давидовац, док је Милош Теодосић убацио девет поена, уз четири асистенције.

Код гостију се истакао Џонатан Мотли, доскорашњи центар Фенербахчеа, са 25 поена и девет ухваћених лопти. Двоцифрени су били још само Иш Вејнрајт са 12 и бивши играч црвено-белих Бен Бентил са 10 поена.

Хапоел ће наредне сезоне играти Еврокуп и озбиљно се појачао током лета. Израелци су довели Мотлија, Бруна Кабокла, Патрика Беверлија...

Кошаркаши Звезде су припреме за нову сезону започели 19. августа у бази Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови.

У првој припремној утакмици победили су на Палама екипу Јахорине, а потом су надиграли и Игокеу.

Црвено-бели сезону почињу 20. септембра против Дубаија у АБА лиги, док ће 4. октобра играти против Париза у Евролиги.

петак, 06. септембар 2024.
26° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару